06.04.2009. / 13:46

Autor: Totalsport

Video: Emotivni nastup Ivice Olića na NDR televiziji

Olić je poput mašine, on je poput terminatora. Igra nogomet na poseban način. Nitko nije kao on u Bundesligi, rekao je Piotr Trochowski

Ivica OlićIvica OlićIvica Olić je definitivno jedan od najboljih nogometaša ove sezone u Bundesligi, a broj onih čiji je hrvatski nogometaš i član Hamburga miljenik povećava se iz dana u dan.

Tijekom prošlog vikenda je napadač Hamburga gostovao u večernjoj sportskoj emisiji na NDR televiziji, a cijeli njegov nastup njemački mediji oslovljavaju kao jako emotivan.

Tijekom njegova gostovanja pokazan je i film o Oliću koji započinje s pričom o njegovom rodnom mjestu Davoru, koji ima tek 2500 stanovnika, a nastavlja prikazivati Olićev put do bundesligaške zvijezde. No, isto tako film pokazuje zdravstvene probleme koje ima njegov otac Ivan, a sve završava riječima njegove sestre Dubravke koja najavljuje njegov ljetni odlazak u Bayern riječima:

- Moj Ivica sigurno nije lošiji igrač niti od Luce Tonija, niti od Bastiana Scweinsteigera.

Tijekom emisije se moglo osluhnuti i što sadašnji Olićev suigrač Piotr Trochowski misli o hrvatskom reprezentativcu:

- Olić je poput mašine, on je poput terminatora. Igra nogomet na poseban način. Nitko nije kao on u Bundesligi.

Od izjava Olića izdvojit ćemo one o rodnom mjestu, te bolesnom ocu.

- Odlazak u Davor je za mene kao najljepši mogući praznik. Nemam toliko prilike boraviti u svom rodnom mjestu, ali svaki put kada sam tamo doživljavam nezaboravne trenutke. Nitko to ne može opisati - rekao je Olić, te dodao i nekoliko riječi o ocu Ivanu.

- On je moj veliki motiv. Znam da pati, a ne mogu niti opisati koliko je bio moja najveća potpora otkada sam nogometaš. Pokušavam odvojiti nogomet od obitelji, ali definitivno pokušavam igrati što bolje i zbog njega. Znam da svaki moj pogodak i dobar nastup njemu donosi radost.

Video možete pogledati ovdje.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika