07.04.2009. / 11:34

Autor: Anamarija Kronast

Modni must have: Zašto baš volimo tajice

Idealno su za promjenjivo vrijeme, pristaju uz razne modne kombinacije, jednako su poželjne na mršavicama i onima koje imaju nekoliko kilograma viška i možemo ih nositi cijelu sezonu

Posebno su trendy u zlatnoj bojiPosebno su trendy u zlatnoj bojiI dalje su u modi osamdesete, i dalje nosimo tajice (čak i jastučiće, ali je malo onih koji se to usude priznati), no pravila su ipak malo drukčija. Ne kažemo da se sve posve promijenilo jer s odjevnim predmetom koji izgleda kao najlonke bed donjeg dijela, velike promjene i nisu moguće.

Ipak, tajice su jedna od stvari iz osamdesetih godina koju smo dugo pokušavale zaboraviti, a sada ih ponovno obožavamo. Pa u čemu je njihova tajna?

Za početak, udobne su, puno udobnije od hlača, a ovisno o gustoći, nosimo ih i zimi i ljeti. Dakako, najvažnije je ono što nosimo uz njih. Primjerice, trenutačno ih obožavamo uz vrećaste haljine (oprez, s njima se lako može pogriješiti) i širokim pojasom. No, što ako su nam noge boje alabastera jer naprosto nismo imale vremena za solarij, a od krema za samotamnjenje najčešće budemo žućkaste! Najlonke!? Ma kakvi, tajice su idealan izbor i u takvoj će nam kombinaciji cijeli dan biti ugodno.

Ljeti se također ne moramo odreći tog, zapravo, cool odjevnog predmeta jer dovoljno je kupiti neke s malo manje dena, te ih nositi sa sandalama ili balerinkama. Idealne su i uz minice, tunike ili haljinice. Samo nikada, ali baš nikada, ne nosite tajice u kombinaciji samo s majicom. To je pravi modni grijeh, koji je doista neoprostiv.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika