08.04.2009. / 14:10

Autor: Andrea Belin

Zavedite ga još jednom: Seksi rublje spašava vezu

Intimna večera za dvoje, svjetlost svijeća, mjehurići pjenušca na nepcu i vi u čipkastom kompletiću...Ovakav scenarij jamči povratak stare strasti

U ovom kompletiću vam neće moći odoljetiU ovom kompletiću vam neće moći odoljetiVeć dugo ste u vezi ili braku i osjećate da nije isto kao na početku. Nedostaje strasti i seks je postao dosadan. Što učiniti u takvoj situaciji? Ne brinite, normalna je pojava da se nakon nekog vremena izgube strast i seksualna napetost. Nema pravila u kojoj fazi će se to dogoditi, ali sigurni smo da hoće. Postoji nekoliko načina kako oživjeti uspavale strasti da bi sve bilo kao na početku kad biste i vi i partner osjećali "leptiriće u želucu".

Pripremite mu njegov omiljeni obrok

Najbolje bi bilo da mu ujutro dok još nije otvorio oči napravite njegov omiljeni doručak i donesete u krevet. Pripremite mu najdraže jutarnje jelo i skuhajte jedan od omiljenih napitaka. Vjerujte neće mu moći odoljeti, a nakon toga ni vama.

Riječi pohvale uvijek su dobrodošle

Svi volimo primati komplimente, naročito ako su iskreni. Zato ga svaku dobro učinjenu stvar nagradite riječima hvale. Nemojte pretjerivati jer će nakon nekog vremena shvatiti da baš i ne mislite tako, međutim ako od srca cijenite njegov trud, pohvalite ga.

Neka seks bude zanimljiviji

Naravno da je seks jako bitan čimbenik svake veze, međutim nakon nekog vremena i on postaje dosadan. Ne paničarite i to se da izliječiti. Kupite neko zavodljivo donje rublje, pripremite finu večericu i odglumite pravu zavodnicu. Vjerujte, neće vam moći odoljeti.

Prisjetite se starih vremena

Sjetite se nekih zanimljivih trenutaka iz prošlosti koje ste provodili zajedno. Nekih zajedničkih odmora na kojima ste se savršeno zabavljali. Sjetite se i nekih smiješnih situacija. Razgovor, smijeh i zabava vratiti će vas u vrijeme kada ste bili zaljubljeni.

Zabavljajte se

Pjevajte, plešite ili nešto treće što možete raditi u svoja četiri zida. Nemojte samo sjediti pred televizorom i slušati deprimirajuće vijesti. Nemojte stalno ni razgovarati o poslu. Zabranite razgovore o tome što vam je kolegica na poslu napravila ili što je njemu netko iz računovodstva rekao. Kad ste kod kuće posvetite se jedno drugom.

Kupite mu poklon

Neka sitnica razveseliti će svakoga pa i vašeg partnera. Ne morate trošiti ogromne svote novca da bi mu pokazali koliko ga volite. Neki dobar parfem, košulja, bokserice... Zavirite u ormar i kupite nešto što mu je trenutačno najpotrebnije.

Izmjenjujte nježnost

Dok zajedno sjedite, nemojte se ustručavati primiti ga za ruku ili zagrliti. Na taj način pokazati ćete mu da vam drag kao i prvih mjeseci kada ste prohodali. Neverbalna komunikacija je jednako važna kao i razgovor u vezi.

Vezane vijesti

Foto, Video: Zanosna Barbara Palvin

Foto, Video: Zanosna Barbara Palvin

Mađarska manekenka Barbara Palvin jedna je od zaštitnih lica nove linije donjeg rublja Victoria's Secreta. Njezin talent otkriven je na ulicama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika