09.04.2009. / 13:14

Autor: Andrea Belin

Akrobatski fuck'n'roll: 5 seksualnih poza koje svaki frajer mora znati

Možete biti maštoviti koliko god želite, no neke su stvari baza bez koje ne možete dalje. Ukoliko još niste sigurni o čemu konkretno govorimo, naš će vam vodič sigurno pomoći. Isprobajte i uživajte!

Osnove morate znati, ostalo prepustite maštiOsnove morate znati, ostalo prepustite maštiSvi znaju da je svako malo potrebno u seksualni život unijeti malo začina, a nema ništa bolje od eksperimentiranja s pozama. Doduše, ne postoje univerzalni načini zadovoljavanja jer svakoj osobi odgovara nešto drugačije. Omiljene položaje vaše partnerice ili partnera morati ćete otkriti sami, mi vam samo nudimo nekoliko prijedloga kojima možete iznenaditi partnera i oboje uživati.

Misionarska poza

Ovo je jedna od najčešćih poza u seksu, no možda ste baš vi jedan od rijethih parova koji ju još nisu isprobali. Naime, za sve postoji prvi put. Inače, ovo je za žene jedna od najboljih poza za seks.
Doduše postoje dvije vrste misionarskog položaja. U prvom, žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner raširene, dok u drugom također žena leži na leđima, ali ovaj put ima raširene noge, a muškarac skupljene. U prvom slučaju je ulazak puno uži nego u drugoj misionarskoj pozi, a time i podražaj. Vi ćete uživati, a on će se morati malo više namučiti. Ipak, možda bi bilo dobro dati mu neke smjernice kako vi ne bi samo bespomočno ležali, nego uživali do kraja jer je u ovakvom položaju upravo on taj koji vodi glavnu riječ.

Ples u krilu

U ovoj pozi žena je ta koja vodi glavnu riječ. Muškarac sjedi na krevetu ili naslonjaču, ovisno što vam više odgovara, a partnerica ga u doslovnom smislu "zajaši" i kreće akcija. Ona se pri tome rukama oslanja na naslonjač od fotelje ili kreveta i određuje ritam. Ples u krilu može se izvesti i na način da žena partneru okrene leđa. Na taj način muškarac joj jače stimulira G-točku. Većina žena voli biti gore iz jednostavnog razloga, tada imaju osjećaj da vode igru, a moć je uvijek jak afrodizijak, premda onima koje imaju relativno kratke noge ovaj položaj može biti vrlo neudoban.

Doggy style

Ovaj položaj popularan je kod oba spola, a naročito kod žena. Osjećaj bliskosti muškarci mogu postići tako da se nagnu nad svoju partnericu. U ovom položaju je žena na rukama i koljenima, a muškarac ulazi odostraga. Žena može koristiti jastuk kako bi poduprla gornji dio tijela. Preporuča se da par proba ručnu ili oralnu stimulaciju klitorisa. Ovaj položaj idealan je za trudnice.

Škarice

Važno je pitati partnericu što želiVažno je pitati partnericu što želiU ovoj pozi žena legne na leđa, a muškarac u polusjedećem položaju jednu nogu podvuče pod partneričino bedro. Drugu nogu prebaci preko njenog drugog bedra. U ovoj pozi oba partnera određuju ritam samo je potrebno da se usklade. Žena u ovoj pozi može pokušati držati što stisnutija bedra što će pozu učiniti još uzbudljivijom.

Stajaći položaj ( seks na pultu)

Žena mora sjesti na površinu koja se nalazi u visini struka njenog partnera. Spolni organi time će se naći jedan nasuprot drugom što će omogućiti duboku penetraciju i povećati njezine šanse za dostizanjem orgazma G točke. Što su njezine noge više raširene, to je veći užitak, a naročito ako vas ona nogama čvrsto stisne oko struka. Dakle, stol, kuhinjski elementi, stroj za pranje rublja...

Vezane vijesti

Najstrastvenije seksualne poze koje jamče vrhunac oba partnera

Najstrastvenije seksualne poze koje jamče vrhunac oba partnera

Premda pripadnice nježnijeg spola obožavaju eksperimanetirati tijekom seksa, u većini slučajeva navijaju za poze u kojima samo one doživljavaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika