11.04.2009. / 10:07

Autor: Martina Čizmić

Dvostruko ubojstvo u Istri: Ubio ženu i mlađeg sina dok su spavali

Doznajemo kako su tijela pronađena u njihovim krevetima, izbodena nožem, što ukazuje na to da ih je ubojica ubio na spavanju

Policijski očevid je još uvijek u tijekuPolicijski očevid je još uvijek u tijekuVelika subota započela je krvavo u mjestu Rakalj, 30-ak kilometara udaljenom od Pule. Kako doznajemo od policije oko 2 sata ujutro u obiteljskoj kući pronađeni su ubijeni žena i osmogodišnje dijete, dok je muž za kojeg se sumnja da je počinio ubojstva pronađen u teškom stanju sa, navodno, prerezanim žilama na rukama. Smješten je na Psihijatrijski odjel Opće bolnice u Puli.

Prema neslužbenim informacijama, Roberto Percan ubio je svoju suprugu Alenku i osmogodišnjeg sina, a mrtva tijela majke i brata je pronašao Percanov stariji sin, kad se oko 3 sata vratio kući. Mladić je nakon otkrivanja tijela otrčao do prvih susjeda koji su pozvali policiju.

Doznajemo kako su tijela pronađena u njihovim krevetima, izbodena nožem, što ukazuje na to da ih je ubojica ubio na spavanju. Percan je suprugu i sina izbo nožem, a potom je pokušao izvršiti samoubojstvo.

Bakun.hr piše kako je Roberto Percan zaposlen u pulskom Vodovodu kao kopač, a njegova supruga je bila prodavačica u obližnjoj Krnici. Njegovi kolege s posla kažu kako je posljednjih dana bio na bolovanju, ali ne znaju zbog čega. U Roberta opisuju kao "mirnog i vrijednog".

Policijski očevid još traje, a na mjesto događaja izašao je i istražni sudac Županijskog suda u Puli.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika