13.04.2009. / 07:00

Autor: Ivica Medo

90 minuta na kioscima u utorak 14. travnja

90 minuta iznimno na kioscima od utorka zbog Uskršnjih blagdana

U novom broju 90minuta pročitajte:

Novi broj 90 minuta na svim kioscima od utorkaNovi broj 90 minuta na svim kioscima od utorkaNOGOMET:

U HNL-u Inter nakon utakmice s Dinamom ugošćuje Hajduk, no trener Zaprešićana Borimir Perković tvrdi da su im mnogo važnije utakmice koje slijede jer će se u njima skupljati bodove za ostanak u ligi.

Donosimo najave utakmica liga petica s kladiteljskim preporukama.

Uoči uzvratnih utakmica četvrtfinala Lige prvaka na korak do polufinala su Barcelona i Chelsea, a branitelj naslova Manchester United mora ići na pobjedu u Porto; isti zadatak imat će Villarreal u Londonu kod Arsenala.

U Kupu Uefe njemački klubovi HSV i Werder praktički su osigurali prolazak u polufinale; uz njih bi se trebala kvalificirati dva ukrajinska kluba, Šahtar i Dinamo Kijev.

Novi napadač Dinama Ilija Sivonjić za 90minuta otkriva kako Dinamovi igrači najviše problema imaju s taktikom te da trener Krunoslav Jurčić tome posvećuje najviše pozornosti na treninzima.

Jedan od najboljih napadača u Europi u ovom trenutku Edin Džeko za 90minuta otkriva hoće li prijeći iz Wolfsburga u Manchester United, govori o uspjesima reprezentacije BiH, odnosu s izbornikom Miroslavom Blaževićem i mogućem susretu s Hrvatskom u doigravanju za SP 2010. u Južnoafričkoj Republici.

FORMULA 1

Odlični rezultati momčadi Brawn GP-a, Toyote i Williamsa su pod upitnikom dok Prizivni sud u Parizu 14. travnja ne donese odluku o legalnosti spornih dvostrukih difuzora momčadi, a također će biti i saslušanje McLarenova tima.

HOKEJ

Iako su im stručnjaci predviđali borbu za izbjegavanje najgoreg skora lige, hokejaši Columbus Blue Jacketsa sjajnom su igrom izborili prvi playoff u klupskoj povijesti.

KOŠARKA

U beogradskoj Areni od 16. do 18. travnja održat će se završni turnir četiri najbolje momčadi regionalne Jadranske lige na kojem će zagrebačka Cibona braniti čast hrvatskih klubova. S obzirom na dominaciju beogradskog Partizana, Cibonu u Beogradu čeka nemoguća misija.

U američkom NBA-u regularni dio sezone je pri kraju i poznati su svi sudionici doigravanja, u posljednjih nekoliko utakmica preostala je samo borba za plasman. Cleveland, LA Lakersi i Boston su prvi favoriti za osvajanje naslova prvaka.

KOLUMNA

Marko Naletilić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, govori o pobjedi Barcelone u Ligi prvaka te dio zasluga pripisuje mudroj taktici koju je primijenio katalonski strateg Josep Guardiola.

Vezane vijesti

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

U novom broju 90minuta pročitajte: NOGOMET - Nakon remija s Ukrajinom u Zagrebu, Hrvatskoj će najvjerojatnije biti potrebna pobjeda u Londonu nad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika