13.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Prve fotografije Branke Krstulović s tromjesečnim sinom Nikom

Nekadašnja Miss Hrvatske Branka Krstulović djevojački Bebić iskoristila je prve proljetne, sunčane dane za šetnju sa svojim mlađim djetetom, tromjesečnim sinčićem Nikom. U blizini zagrebačkog Kaptol centra primjetio ih je Extrin fotograf te snimio prve fotografije malenog Krstulovića koji izgledom jako podsjeća na svog brata Antu kada je bio njegove dobi

Branka i sinčić Niko u šetnjiBranka i sinčić Niko u šetnjiTridesettrogodišnja majka Branka Krstulović, bez obzira što je rodila krajem prosinca prošle godine, ima izvrsnu liniju. Ne bi se reklo kako je, od vremena kada se natjecala za titulu najljepše Hrvatice, prošlo već četrnaest godina. Nasmješena i dotjerana gurajući ga u kolicima sinu je pričala i zabavljala ga.
Njezin trogodišnji sin Ante nije bio u šetnji s majkom i mlađim bratom ali ga se često može vidjeti kako s ocem Hrvojem Krstulovićem, vlasnikom poduzeća Blitz i Multiplexa Cinestar gleda premijere dječijih i crtanih filmova.
Iako su već nakon rođenja prvog sina željeli dobiti još jedno dijete i Hrvoje i Branka Krstulović isto s tako smatrali kako je potrebno proći neko vrijeme da mogu svakom djetetu posvetiti dovoljno vremena. To je uostalom i sama Branka Krstulović rekla u intervjuu za Extru kojeg je dala prije godinu i pol dana:
"Baš sam u fazi da s prijateljicama pričam koja je najbolja razlika u godinama za djecu. Naravno da želimo još djece, ali je važno odrediti pravo vrijeme kad možeš i drugom djetetu pružiti onoliko pažnje koliko pružaš prvom i da nikoga ne zapostaviš. Ante sad uživa svu našu pažnju a ne znam kako bi bilo kad bi došlo i drugo dijete. " (Fotografije: Ivan Banić)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika