13.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Dino Bubičić tajno je zaljubljen u manekenku Josipu Bevandu

Ona je i razlog zbog kojeg Dino Bubičić ne pada na udvaranja natjecateljica na Farmi. Tako je na prvotravanjsku šalu o trudnoće Ivane Paris i insinuacije kako je on mogući otac burno reagirao i rekao: “A što da joj ja radim. Neću ja izgubiti nekoga vani radi gluposti.”

Mister ne pada na šarm ljepotica na Farmi jer je zaljubljen Mister ne pada na šarm ljepotica na Farmi jer je zaljubljen Nova, tajna simpatija aktualnog mistera i bivšeg dečka Vlatke Pokos, Dina Bubičića koju je on u nekoliko navrata spomenuo na 'Farmi' ne želeći otkriti njezin identitet mlada je Splićanka Josipa Bevanda.
Riječ je o djevojci koja se kao i Dino Bubičić bavi manakenstvom, a trenutno se natječe za titulu Miss interneta, izbora ljepote koji se svakog petka održava u zagrebačkom klubu Shamballa.

"Ne želim pričati o tome. To su privatne stvari" rekla je u telefonskom razgovoru za Extru osamnaestogodišnja Josipa Bevanda. Kako smo saznali ona i Dino Bubičić svoju su, za sada još platonsku vezu, započeli nešto prije njegova ulaska na Farmu. A da zaista u njegovu životu postoji djevojka koja ga je zainetersirala Dino Bubičić je prije odlaska na 'Farmu' rekao i novinarima na rođendanu jednog internetskog portala.

"Trenutno imam jednu žensku simpatiju koja mi je zapela za oko, no ne bih otkrio o kojoj je djevojci riječ jer ne znam je li ta simpatija obostrana. Mogu samo reći reći da je mlađa djevojka" izjavio je tada Dino Bubičić. Jednako tako napomenuo je i da mu žene tamnije kose više sviđaju od plavuša, a njegova nova simpatija smeđokosa je djevojka duge kose.

(Fotografije: Dokumentacija Extre i missinterneta.hr)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris postali su roditelji. Kako piše Večernji list, Ivana Paris je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika