13.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Vanja Halilović: Ponovno zaposlena, ali na NovojTv

Negdašnja RTL-ova voditeljica voditi će emisiju sličnu 'Exkluzivu' koju je radila na RTL-u točnije, emisiju 'In Magazin', ali tek od rujna

Vanja će raditi na NovojTvVanja će raditi na NovojTvVanja Halilović, nekadašnja voditeljica RTL-televizije, koja je najveću pažnju izazvala nakon što je otkrivena njezina tajna ljubavna veza s Goranom Ivaniševićem, postaje voditeljica Nove TV. Kako saznajemo, ugovor o suradnji s Novom TV Vanja Halilović već je potpisala. Voditi će emisiju sličnu 'Exkluzivu' koju je radila na RTL-u točnije, emisiju 'In Magazin', ali tek od rujna.

Naime, kako se prošlih tjedana pisalo dvadesetčetverogodišnja Vanja Halilović u posljednje je vrijeme razmatrala nekoliko poslovnih ponuda. Iako se najviše pisalo o njezinu angažmanu na bosankoj televiziji 'OBN' istina je kako će na na toj televiziji Vanja Halilović raditi samo na projektu od nekoliko mjeseci.

Kako smo i očekivali, budući da čelnici velikih televizijskih često svojim televizijskim zvijezdama zabrane da pričaju o poslovnim angažmanima pogotovo kada je riječ o transferima nekih zaštitnih lica jedne televizije na drugu, Vanja Halilović nije željela komentirati svoj prelazak na Novu.

Ipak, s Nove TV, saznali smo kako su željeli angažirati Vanju Halilović odmah nakon njezinog odlaska s RTL-a početkom prosinca prošle godine, ali su odlučili kako je najbolje da između tog prelaska prođe bar pola godine. (Fotografije: dokumentacija Extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika