14.04.2009. / 15:00

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno u Extri: Tina Rupčić ipak se rastaje zbog Zrinke Cvitešić

Kada je prošlog tjedna 'Extra' objavila da ovaj glazbenik, nekadašnji frontmen skupine Cubizmo još uvijek održava tajnu ljubavnu vezu što joj je, kako tvde njihovi prijatelji Hrvoje Rupčić i priznao, Tina Rupčić odlučila je kako je za njih najbolje da se rastanu

Tina Rupčić je saznala da joj se suprug ponovno viđa sa Zrinkom CvitešićTina Rupčić je saznala da joj se suprug ponovno viđa sa Zrinkom CvitešićGlazbenici Hrvoje i Tina Rupčić ipak se, nakon jedanest godina braka, rastaju zbog glumice Zrinke Cvitešić. Kada je je krajem prošle godine na vidjelo izašla vanbračna veza njezina supruga, Tina Rupčić željela je spasiti brak zbog čega je, na čuđenje mnogih, suprugu oprostila nevjeru.

Ipak, kada je prošlog tjedna 'Extra' objavila da ovaj glazbenik, nekadašnji frontmen skupine Cubismo još uvijek održava tajnu ljubavnu vezu što joj je, kako tvde njihovi prijatelji Hrvoje Rupčić i priznao, odlučila je kako je za njih najbolje da se rastanu. Jer iako je Hrvoje Rupčić odlučio kako mu je mjesto uz suprugu i djecu zbog čega je na sam doček Nove Godine molio suprugu da joj se vrati smatrajući kako će strast koju osjeća za mladu glumicu proći to se ipak nije dogodilo.

Njegova supruga, Tina Rupčić za razliku od drugih prevarenih žena o svom suprugu ni tada a ni danas ne želi reći ništa ružno. Kako smo saznali, i njihov će razvod biti civiliziran. Naime, riječ je o sporazumnoj rastavi te će supružnici u dogovoru podijeliti imovinu ali i utanačiti tko će i koliko provoditi vremena s djecom. Tina i Hrvoje Rupčić roditelji su dvojice sinova, jedanaestogodišnjeg Noe i četverogodišnjeg Jakova. (Fotografije: dokumentacija Extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika