14.04.2009. / 12:23

Autor: Totalsport

Sun: Ronaldova frizura na vrhu popisa najlošijih ikad

Na popisu se nalazi i bivši engleski izbornik Kevin Keegan sa frizurom iz svojih igračkih dana, kao i David Beckham s popularnom irokezom iz 2001. godine

Ronaldova frizura proglašena je najgoromRonaldova frizura proglašena je najgoromThe Sun donosi popis deset najlošijih frizura nogometaša svih vremena. Na njoj se nalaze neki aktivni i neki umirovljeni nogometaši, a sam vrh pripao je brazilskom fenomenu Ronaldu.

Današnji igrač Corinthiansa i najbolji strijelac u povijesti Svjetskih prvenstava (15 golova) “epitet” nogometaša s najlošijom frizurom zaslužio je svojim izgledom na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine. Obrijana glava i malo kose u obliku polumjeseca na vhu glave nisu zadivili modne kritičare.

Drugo mjesto na popisu zauzeo je bivši kolumbijski reprezentativac Carlos Valderrama, a treće bivši nigerijski reprezentativac Taribo West. Na popisu se nalazi i bivši engleski izbornik Kevin Keegan sa frizurom iz svojih igračkih dana, kao i David Beckham s popularnom irokezom iz 2001. godine.

Popis najlošijih frizura nogometaša svih vremena prema Sunu:

1. Ronaldo

2. Carlos Valderrama

3. Taribo West

4. Jason Lee

5. Kevin Keegan

6. Chris Waddle

7. David Beckham

8. David James

9. Marouane Fellaini

10. Andy Carroll

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika