17.04.2009. / 17:35

Autor: Andrea Belin

Savjetnik za muškarce: 6 rečenica koje svaka žena voli čuti

Ako ste zaboravili neki važan datum, prekasno došli kući ili napravili bilo što drugo za što unaprijed znate da joj se ne bi svidjelo, postoje magične riječi koje će ju sigurno smekšati

Prave riječi su najvažnijePrave riječi su najvažnijeSvaka žena voli primati komplimente, naročito ako su iskreni. Najviše ih raznježe lijepe i tople riječi od partnera. Fraze poput "Jesi li ti to smršavila" ili "Prekrasna si" uvijek gode ženskom uhu, osobito ako iz usta partnera koji je napravio nešto što njegova partnerica ne odobrava. Naime, izjave ovog tipa jednostavno žene bacaju na koljena. Saznajte nakon kojih rečenica će vam svi grijesi biti oprošteni!

"U pravu si "

Budite iskreni i kada ste svjesni da je vaša bolja polovica zaista u pravu, to joj potvrdite riječima. Kada vam osoba s kojom ste u vezi prizna da o nekoj temi znate više i bolje, u organizmu se pojavi navala adrenalina koja ih baca u trans. Iako je dobro povremeno biti u pravu, nije poželjno uvijek biti u takvoj situaciji jer to može dovesti do konfliktnih situacija. Dozvolite partneru da i on koji put pobijedi u nekoj raspravi.

"Ti si savršena"

Ako se žena stalno trudi dobro izgledati i udovoljava vašim željama, nagradite ju riječima hvale. Ne prakticirate li to određeno vrijeme, ona će postati nesigurna. Kako bi joj vratili sigurnost, iskreni i topli komliment poput ovog neće biti na odmet.

"Volim te"

Čak i one nedodirljive koje ne padaju na jeftine upade, vole čuti ove dvije riječi. Najvažnije je da one budu izgovorene u pravom trenutku i na pravom mjestu. Ako zaista tako mislite i osjećate, uspjeh je zagarantiran.

"Uzimam"

Svečani trenutak pred oltarom kada jedan drugome izjavljujete bračne zavjete i kunete se na vječnu ljubav, najsvečaniji je trenutak za svaku ženu.

"Baš si mi seksi"

Žene većinu svog života provedu suzdržavanjem od obilnih obroka i najukusnijih poslastica kako bi savršeno izgledale. Kada postignu određeni cilj, tj. liniju tijela kakvu su godinama priželjkivale vole za to biti i nagrađene. Da su uspjele u tome, najbolje će znati kakda im iskreno kažete da zaista dobro izgledaju.

"Nedostaješ mi"

Ako po cijele dane radite i ne preko tjedna ne provodite previše zajedničkih trenutaka, jedna sms poruka ili ovakva izjava preko telefona oboriti će je s nogu. Žene vole da muškarci misle na njih kada im nisu dostupne.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika