19.04.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Hrvatska traži zvijezdu: Nomadski život Semente Rajhard

U emisiji “Hrvatska traži zvijezdu” žiri ocjenjuje kandidate koji žele postati profesionalni pjevači. U široj selekciji Tony Cetinski je kao predsjednik žirija iskoristio svoje pravo te odlučio lijepu 18-godišnju Sementu Rajhard i nakon ispadanja zadržati u natjecanju. Prošloga petka u showu je Sementa Rajhard ostala odlukom publike, pa je od 17 mladih nada ušla u odabir među prvih 11 izvođača

Sementa je favorit Tonyja CetinskogSementa je favorit Tonyja Cetinskog

"Opravdano sam ispala jer sam zbog pada koncentracije otpjevala lošije nego što sam mogla i zato sam, kad su me nazvali da ipak smijem sudjelovati, bila iznenađena i beskrajno sretna. Ne samo zato što sam ponovno u showu, već i zbog činjenice da me Tony Cetinski, koji je vrhunski pjevač, pohvalio", rekla je Sementa Rajhard.

Tonijeve pjesme uvijek rado sluša i, kako kaže, stalno se vrte u lunaparku u vlasništvu njene obitelji.
Naime, mlada kandidatkinja showa "Hrvatska traži zvijezdu" odrasla je u posve netipičnoj sredini, a sa svojim roditeljima i dva brata živi pomalo nomadskim životom. Odrasla je uz lunapark, što podrazumijeva život u kamp-kućicama kao i česta gostovanja u svim krajevima Hrvatske.

Iz Matulja kraj Opatije doselila je s obitelji u Oroslavlje, a njihov se lunapark trenutačno nalazi na zagrebačkoj Pešćenici.( Foto: Mateja Vrčković, Šminka: Pamela Elekeš, Zahvaljujemo dućanu Megamuzika na ustupljenom prostoru, Odjeća: Heruc i Dolce & Gabbana)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika