19.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ante i Simona Gotovac uoči povratka na Farmu: Seks je moguć u toru za ovce

Dugo najavljivani reality show “Gotovčevi” počinje se snimati početkom srpnja, a na Novoj TV će se prikazivati od rujna. Glavni protagonisti ovoga showa prošlog su petka, dan prije svog ponovnog ulaska na “Farmu”, potpisali ugovor s tom televizijskom kućom. Osim showa osmišljeni su i brojni drugi popratni sadržaji pa smo tako saznali i da bi se u to vrijeme u prodaji trebale naći lutke Simona

Nakon Farme par će snimati vlastiti reality showNakon Farme par će snimati vlastiti reality showSa supružnicima Gotovac, koji su od stanara i gledatelja "Farme" dobili najviše glasova za povratak u show, razgovarali smo u zagrebačkom hotelu International samo nekoliko sati prije njihova ponovnog odlaska na "Farmu".

Ante Gotovac je, između ostalog, ispričao i kako je na "Farmi" itekako bilo seksualnih odnosa, iako to nije prikazano na televiziji, a u broju istih, prema njegovu mišljenju, prednjači Ivana Paris. Ona je jedno vrijeme iz ladice uzimala kondome, ali se nedugo potom povjerila svojim sustanarkama kako ih više neće rabiti jer tako drugi stanari znaju koliko je puta imala seksualne odnose.

Na pitanje gdje bi Farmeri mogli imati odnose bez da ih kamere snime, Gotovčevi su objasnili:
" U WC-u, improviziranom tušu koji je napravio Dino Bubičić, ali i u toru za ovce." (Foto: Mateja Vrčković, Frizura: Beauty GT)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Simona Gotovac 2010. godinu dočekala u društvu Tanje Jovanović

Simona Gotovac 2010. godinu dočekala u društvu Tanje Jovanović

Manekenka, odnedavno i spistaeljica, Simona Gotovac, nije Novu godinu dočekala sa svojom kćer Gabrijelom, kako je svojedobno govorila. Kako doznaje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika