20.04.2009. / 07:00

Autor: Ivica Medo

Novi broj 90minuta na svim kioscima!

U novom broju 90minuta pročitajte:

Novi broj 90 minuta na svim kioscima!Novi broj 90 minuta na svim kioscima!NOGOMET:

Intervju s Anasom Sharbinijem, najboljim igračem Rijeke, koji kaže da bi utakmica protiv Hajduka na Kantridi mogla odlučiti prvenstvo.

Nova zvijezda zagrebačkog Dinama Ivan Tomečak govori o naglom uspjehu u karijeri, kojemu se najviše raduje njegov bolesni brat.

Donosimo najave utakmica liga petice s kladiteljskim preporukama.

RUKOMET

Pročitajte intervju s Blaženkom Lackovićem, koji će u polufinalu rukometne Lige prvaka s HSV-om igrati protiv Ciudad Reala u kojem igra njegov suigrač iz hrvatske reprezentacije Petar Metličić.

MAGAZIN

Pročitajte priču "Kako se lako istope deseci milijuna dolara" koje profesionalni sportaši zarade tijekom karijere, običnom je čovjeku to teško povjerovati. Ono što bi im trebalo biti dovoljno ne samo za njihov životni vijek, nego i za onaj njihove djece, pa i unučadi, nevjerojatno velik broj sportaša potroši prije nego ode u mirovinu.

FORMULA 1

Sud u Parizu odbacio je žalbe Ferrarija, Red Bulla, BMW-a i Renaulta, dok je Red Bull na Velikoj nagradi Kine došao do svoje prve pobjede u Formuli 1, i to dvostruke.

VATERPOLO

Uoči uzvratnog četvrtfinalnog susreta Eurolige s Partizanom u Dubrovniku kapetan Juga Miho Bošković ističe kako Jug ima dužu klupu od beogradskog kluba, što bi moglo biti presudno u dostizanju dvaju pogodaka zaostatka iz prve utakmice.

HOKEJ

Nakon sjajnog regularnog dijela sezone NHL ulazi u nikad neizvjesniji playoff. Već su prve utakmice prvog kruga pokazale da nema apsolutnih favorita.

TENIS

Tenisačice Rusije Fed Cup su osvajale četiri puta u posljednjih pet godina i ponovno su glavne favoritkinje natjecanja koje je stiglo do polufinala, u kojem se sastaju Italija i Rusija te Češka i SAD.

KOŠARKA

Playmaker Chicago Bullsa i vjerojatno najbolji novak godine Derrick Rose zabio je 36 poena u svojem playoff debiju i najzaslužniji je za pobjedu Chicaga nad Bostonom, koji je igrao bez ozlijeđenog Kevina Garnetta.

KOLUMNA

Marko Naletilić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, govori o mogućnosti da sadašnji trener Milana Carlo Ancelotti prijeđe u Chelsea.

Vezane vijesti

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Thomas Frankenbach uspješan je karatist te stručnjak za ishranu i sportsku medicinu. Od 2004. na jednoj klinici za rehabilitaciju u Bad Salzschlirfu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika