20.04.2009. / 16:42

Autor: Nacionalova redakcija

Napster u partnerstvu s Philipsom

Od ovog mjeseca korisnik bilo kojeg GoGear uređaja imat će pristup Napsterovim datotekama s glazbom

Nekad kontroverzni i tužbama pritisnuti internetski servis za prodaju glazbe u digitalnom obliku Napster i nizozemski elektronski div Philips objavili su partnerstvo.

Partnerstvo se temelji na Napsterovom ogromnom katalogu od preko 7 milijuna pjesama i 640 tisuća albuma i Philipsovom portabl audio/video playerima GoGear, vrlo popularnim na britanskom i njemačkom tržištu.

Od ovog mjeseca korisnik bilo kojeg GoGear uređaja imat će pristup Napsterovim datotekama s glazbom. Vlasnici GoGear Opusa, Ariaza i Vibea dobivaju besplatnu pretplatu na Napster To Go uslugu na 30 dana, koja se inače plaća 15 funti na mjesec. Napster To Go, osim mogućnosti slušanja pjesama, daje mogućnost pristupa programu 90 radio stanica na kojima nema reklama, stotinama playlista, uz podršku tehnologija Automix (preporučuje glazbu i kreira playliste po nečijem ukusu), i Mood Manager kojom se selektira glazba prema raspoloženju korisnika. (hifimedia.hr)

Vezane vijesti

Philips utrostručio dobit u trećem tromjesečju

Philips utrostručio dobit u trećem tromjesečju

Nizozemski elektronički gigant Philips izvijestio je u ponedjeljak da je u trećem tromjesečju utrostručio dobit na 524 milijuna eura, dijelom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika