22.04.2009. / 12:25

Autor: Anamarija Kronast

Paola Poljak se udaje za Dubokovića zbog kojeg se rastala od Sedlara

Voditeljica će, ako je vjerovati kuloarskim pričama, uskoro ponovno uploviti u bračnu luku, a ovog puta će to biti s čovjekom zbog kjeg se navodno raspao njezin prvi brak

Paola u vrijeme ljubavi sa SedlaromPaola u vrijeme ljubavi sa SedlaromVoditeljica Paola Poljak(27) i Dominik Sedlar (27) svojom vezom ne prestaju puniti novinske stupce. Par koji je bio u braku vrlo se brzo razveo, a tijekom rastave su oboje neštedimice iznosili gomile prljavog veša u javnost odjednom su se čudesno pomirili. No, ne zadugo!

Ovih je dana obznanjeno kako je Dominikova optužba da ga supruga vara ipak bila utemeljena. Naime, navodno se lijepa voditeljica udalje za deset godina starijeg Ivu Dubokovića, profesora na veleučilištu Vern i poznatog hvarskog vinara.

No, što je bilo između Paole i Dominika čini se da nikome više nije važno.
Zaljubljeni je vinar navodno toliko lud za svojom dragom da je čak jednu sortu crnog vina nazvao "Prvi poljubac", i to upravo u njezinu čast. Doduše, nakon što je Paola dugo bila tema u medijima, trenutačno ni ona ni Ivo nisu previše raspoloženi za davanje intervjua, no niti ne poriču da su u vezi.

Vezane vijesti

Jandroković želi ministarsku fotelju zamjeniti onom gradonačelnika Bandića

Jandroković želi ministarsku fotelju zamjeniti onom gradonačelnika Bandića

Na pragu ulaska naše zemlje u Europsku Uniju, resorni ministar Gordan Jandroković razmišlja o promjeni fotelje. Naime, osim što obnaša dužnost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika