22.04.2009. / 11:24

Autor: Andrea Belin

Ona zna: 7 koraka do najboljeg seksa u životu

Žene koje uistinu vole svoje frajere znaju da nikada nije dovoljno dobro i uvijek može bolje i zato se ne prestaju truditi. Ukoliko spadate među njih, sigurno će vam dobro doći naš savjetnik

Zapravo je istina da ne možete puno pogriješitiZapravo je istina da ne možete puno pogriješitiDobar seks uvijek može biti bolji. Danas je dobar seks preduvijet za dobru vezu. Ako sve drugo savršeno štima, a na tom području malo zapinjete ne ustručavajte se to priznati i nešto poduzeti. Knjižare i internetske stranice prepune su savjeta koji bi trebali poboljšati veze i seksualne odnose. Zato poslušajte naše prijedloge kao bi stvarno uživali u seksu sa svojim partnerom i uspješno ga zadovoljili!

Osjećajte se sigurnom

U postelji trebate biti opušteni i ne smije vas napustiti osjećaj sigurnosti. Uz to i malo opasnosti neće škoditi. Idealna je kombinacija ako se osjećate sigurno i istovremeno igrate ulogu opasne zavodnice.

Spontanost

Ako u vašem životu mora biti sve po planu ne znači da i u seksu morate unaprijed odrediti redosljed prema kojem ćete se igrati u krevetu. Budite spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Na taj način začiniti ćete svoju vezu i vjerujte, sve će postati zanimljivije.

Fizička Privlačnost

Ako vam partner nije privlačan, odmah vam možemo reći da tu nema kemije. Privlačnost je jedan od preduvjeta dobrog seksualnog odnosa. Pokušajte ga privući nekim zavodljivim igricama u seksi rublju. Teško će vam odoljeti.

Emocionalna privlačnost

Za dobar seks potrebna je i duboka emocionalna veza između dvoje partnera. Puno puta pokazalo se da je za seks puno bitnija od fizičke privlačnosti. Kako bi se razumjeli u krevetu bitno je da se emocionalno podudarate. Naravno, to ne znači da morate biti potpuno jednake osobe jer se upravo suprotnosti privlače.

Nesebičnost

Vrlo je važno da za vrijeme seksa ne razmišljate samo o zadovoljavanju svojih potreba. Naravno da nije dobro ako i on razmišlja na taj način. Ako se dvoje ljudi koncetrira na to da jedno drugome ugodi, oboje će uživati.

Samopouzdanje

I muškarci i žene mogu se osjećati nesigurno u krevetu. Najbolji način kako preboljeti nervozu je ponašati se kao da točno znate što trebate napraviti. Vjerujte, što god činili, teško ćete pogriješiti. Prepustite se tim preljepim osjećajima i zaboravite na određene principe i uživajte do kraja.

Dobro raspoloženje

Osjećate li umor ili jednostavno niste raspoloženi, ni seks neće biti dobar. Nemojte forsirati da bi mogli reći kako imate bogat seksualni život. Dobar seks iziskuje i dobro raspoloženje.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika