22.04.2009. / 12:05

Autor: Nacionalova redakcija

Todorić časti: Mišo Kovač za 150.000 kuna zapjevao na svadbi Valentićevog sina Ivana

Jedna verzija kaže da je zahvaljujući prijateljstvu s obitelji Todorić legendarni pjevač navodno nastupio besplatno jer su mu oni pomogli oko organizacije koncerta, dok druga kaže da nije bitan način isplate...važno je biti plaćen

Mišo Kovač je prekršio pravilo o nepjevanju na svadbamaMišo Kovač je prekršio pravilo o nepjevanju na svadbamaNeki su jako pogođeni recesijom, drugi nisu uopće. Naime, kako drukčije objasniti da je Ivan Todorić za poklon svom prijatelju Ivanu, sinu Nikice Valentića, platio 150.000 kuna kako bi mu pjevao njegov najomiljeniji pjevač Mišo Kovač.

A bio je to presedan i za poznatog Dalmatinca koji se još davno zarekao da na svadbama neće pjevati. Ipak, u vrijeme recesije i stara obećanja padaju u vodu, osobito kada kum plaća 150 000 kuna.

Naime, Mišo je bio gost iznenađenja i uzvanicima ke otpjevao "Dalmacija u mom oku", a još uvijek tvrdi kako za taj nastup nije dobio niti kune nego je to bila usluga obitelji Todorić koja mu je pomogla oko organizacije koncerta u zagrebačkoj Areni.

Inače, mladenci su kao glavnog zabavljača angažirali Sandija Cenova koji je pohvalio mladog Todorića i njegovu djevojku Milicu kao vrsne plesače.

Vezane vijesti

Mišo Kovač se nakon infarkta i tri bajpasa oporavlja u KBC Rebro

Mišo Kovač se nakon infarkta i tri bajpasa oporavlja u KBC Rebro

Popularni pjevač Mišo Kovač nalazi se u bolnici u Zagrebu, nakon što se u ponedjeljak sam javio u bolnicu jer se osjećao loše. Sedamdesetogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika