22.04.2009. / 12:38

Autor: Andrea Belin

Ovo morate znati: tajna ljepote filmskih diva

Većina običnih žena zavidi filmskim zvijezdama na njihovom besprijekornom izgledu. Čak i one od sedamdeset godina izgledaju kao da su barem dvadeset godina mlađe

Charlize smatra da joj je glavni adut njegovana kosaCharlize smatra da joj je glavni adut njegovana kosaSvi mislimo da su za takav izgled filmskih diva zaslužne skupocijene kreme i zlatne ruke poznatih vizažista koje nama nisu dostupne, no iznenadili bi se kada bismo vam rekli da i one upotrebljavaju pripravke napravljene kod kuće.

I na njihovom popisu preparata nalaze se proizvodi od sasvim običnih namirnica kao što su jabuke, jagode, krumpir i rajčice... Saznajte kakve preparate za njegu kože pripravljaju najglamuroznije i najbogatije žene svijeta.

Sandra Bullock za svoj mladenački izgled najviše koristi jabuke. Jedna jabuka dnevno pomaže joj sačuvati ljepotu iznutra. Kako bi joj lice izgledalo svježe, jednom tjedno ploškama sirovih jabuka trlja lice.

Naime, Salma Hayek ujutro ne koristi nikakvo sredstvo za čišćenje lica, lice i vrat umije samo hladnom vodom.

Charlize Theron malo pažnje posvećuje svom vanjskom izgledu jer smatra da joj je glavni adut plava boja kose.

Catherine Zeta Jones obara s nogu svojim zavidnim osmjehom. Za ljepotu zubiju zaslužan je recept njezine bake. Jednom tjedno izbjeljuje zube pireom od jagoda spremljenim u svojoj kuhinji.

Jodie Foster smatra da je kosa najljepši ukras žene te najviše pažnje posvećuje svojoj glatkoj i ravnoj kosi.

Ornella Mutti uopće ne koristi skupocjena sredstva već ih pripravlja sama. Za lice koristi masku od izgnječenog kiwija pomiješanog sa žličicom meda i malo jogurta.

Jedna od najljepših žena svijeta Cindy Crawford bori se sa podočnjacima i borama. Rješava ih se ploškama krumpira koje stavlja na oči.

Vjerovali ili ne, Naomi Campbell muku muči sa celulitom. Problem rješava svježe mljevenom kavom, koju razrijedi s malo vode, nanese na kritična mjesta, i čvrsto omota prozirnom kuhinjskom folijom.

Kim Besinger voli izgledati prirodno, stoga većinom koristi prirodne tonove ruževa za usne i sjenila za oči.
Premda to vjerojatno niste primjetili, lice Cameron Diaz prepuno je prištića i akni. Ona također sredstvo za peeling pripravlja kod kuće po bakinom receptu. U malo vode pomiješa mlijeko u prahu.

Za mladenački izgled Jennifer Aniston zaslužno je baby ulje.

Tajna mladenačkog izgleda sedamdespetogodišnje Sophie Loren leži u maski od rajčice koju oguli, zgnječi i pomiješa s jušnom žlicom meda i malo maslinova ulja, te je na licu drži najmanje pola sata.

Sarah Jessica Parker smatra da su ulje šipka, plodovi divljih ruža, koje navečer nanosi na kožu, jedina tajna njezine ljepote.

Neke dive smatraju da je tjelovježba izuzetno bitna kako ne bi otkrile svoje godine. Zato Sharon Stone svaki dan započinje joggingom.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika