24.04.2009. / 15:29

Autor: Andrea Belin

5 načina do strastvenog seksa

Seksualni život uvijek možete obogatiti različitim igricama koje će ga učiniti još zanimljivijim. Eksperimentiranje i otkrivanje novih stvari na ovom području zbližava partnere tako da zaista ne možete pogriješiti...

Muškarci obožavaju dodirivanjeMuškarci obožavaju dodirivanjeSeksualni život ne morate začiniti novim ljubavnikom ili novim vibratorom. Zašto ne biste osvježili svoju monotonu vezu i poigrali se s partnerom na malo drugačiji način? Vjerujte, malo noviteta u seksu učiniti će ga uzbudljivim i zanimljivim. Nudimo vam nekoliko prijedloga seksualnih savjetnika na koji način možete ponovno uzburkati strasti!

Seksajte se na neobičnim mjestima

Ne postoji pravilo da se svaki put morate seksati na krevetu spavaće sobe. Zašto to ne bi činili na nekim malo neobičnim mjestima? Primjerice, kupaonica, šank u kuhinji, balkon... U dobroj seksualnoj vezi razmjenjujete nježnosti svugdje, a ne samo u krevetu. Noviteti su uvijek dobro došli, vjerujte, vašem partneru će se jako svidjeti kada ga iznenadite!

Seksi nastup

Autor knjige Secrets of Sizzling Sex, Cricket Richmond tvrdi da su muškarci vizualni tipovi. Osmislite neki zanimljiv i vruć seksualni nastup i kažite mu da vas promatra dok ga vi zavodite. Obucite neku od njegovih košulja i polako ju skidajte. Zavodljivim pokretima polako mu se približavajte. Prije takvog nastupa možete ga odvesti u shopping i prepustiti mu da vam odabere odjevnu kombinaciju za ovaj nastup.

Pošaljite mu seksi e-mail

Kada razmišljate o seksu, ne ustručavajte se svoje seksualne maštarije podijeliti s partnerom. Ako vam je u tim trenucima nedostupan, pošaljite mu zanimljiv mail ili sms poruku u kojima ćete napisati koliko ga želite. Kada se vratite kući riječi pretvotrite u dijela i vjerujte, vrhunac je zajamčen.

Oralni seks

Obećajte jedno drugome da ovaj put nećete ići do kraja i zadovoljavajte se na ovaj način. Za promjenu istražite partnerovo tijelo jezikom, te na kraju zadovoljite jedno drugo oralno!

Dodirujte se

Dečki obožavaju da ih dirate, osobito dok vodite ljubav. Vole da ih dirate po intimnim mjestima zato predigru možete započeti jednom dobrom masažom. Izmasirajte mu dobro ruke i leđa, a zatim se prebacite na druge dijelove tijela. Nećete vjerovati koliko će ga to uzbuditi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika