26.04.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Ženi se Bobo Vidić, najpoželjniji zagrebački neženja

Prema mnogima jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj, vlasnik tvrtke City Express Boris Vidić, uskoro više neće nositi tu titulu. Kako saznajemo, 39-godišnji biznismen ovog će se ljeta oženiti s 23-godišnjom Andreom Knego, inače kćerkom hrvatskog košarkaša i generalnog konzula RH u Milanu Andre Knege

Uspješni biznismen sretno je zaljubljenUspješni biznismen sretno je zaljubljenIako smo Borisa Vidića kontaktirali telefonom, nije htio komentirati svoje skorašnje vjenčanje objašnjavjući kako je to njegova intima i kako on nije dio hrvatske javne scene. Za sada se vjenčanje planira za kolovoz ove godine, no još uvijek nije potvrđen točan datum niti su poslane pozivnice. Kako tvrdi naš izvor, vjenčanje bi trebalo biti u Dubrovniku.

Također, ni Andreina majka, ugledna stomatologinja Tanja Knego nije htjela komentirati vjenčanje svoje prvorođene kćeri. Naime, Andrea ima i sestru, 17-godišnju Arijanu koja uspješno gradi karijeru manekenke. Andrea Knego i Boris Vidić u vezi su oko godinu dana, a prijatelji tvrde da je uspješnog poduzetnika najviše očarala Andreina spontanost, staloženost i odmjerenost kojom ta djevojka zrači.

Osim što oni koji je poznaju tvrde da je iznimno dobra i kvalitetna osoba, Andrea je bila i odličan student pa je tako u roku završila studij ekonomije na prestižnom milanskom sveučilištu Universita Bocconi. Andrea je osim same kvalitete studija, Bocconi odabrala i iz razloga što njezin otac u Milanu odrađuje svoj drugi konzulski mandat za hrvatsku diplomaciju.


Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika