26.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Extra prva otkriva: Hrvoje Rupčić preselio u stan Zrinke Cvitešić

Nakon što je postalo jasno da je ljubav prema glumici bila jača od privrženosti obitelji, poznati se glazbenik uselio u stan svoje ljubavnice, a svoju vezu sve manje kriju od javnosti

Zrinka i Hrvoje zapravo već žive zajednoZrinka i Hrvoje zapravo već žive zajednoGlazbenik Hrvoje Rupčić preselio se u stan k svojoj ljubavnici, glumici Zrinki Cvitešić. Iako još nije, osim najnužnijih, preselio svoje stvari iz obiteljske kuće u kojoj je stanovao sa suprugom Tinom Rupčić i njihovo dvoje djece, ovaj glazbenik već desetak dana svoje slobodno vrijeme provodi sa Zrinkom Cvitešić kod koje i spava. Tako je bilo i u noći s četvrtka na petak kada smo ga fotografirali.

U stan svoje djevojke došao je oko dva sata iza ponoći. Svoj je automobil parkirao tik uz ogradu dvorišta kuće u kojoj stanuje njegova djevojka u naselju Hrgovići na Jarunu. Ujutro su se zajedno odvezli automobilom Hrvoja Rupčića marke Volvo dok je crni džip Toyota Rav 4 Zrinke Cvitešić ostao parkiran u njezinu dvorištu.

Zanimljivo je i da 29-godišnja Zrinka Cvitešić i njezin devet godina stariji dečko imaju i iste motocikle koje su kupili prošle godine nedugo nakon što su započeli svoju tada tajnu vezu. Nakon što se početkom godine Hrvoje Rupčić vratio supruzi, svoj je motocikl prebojao.

Informacija da dvoje zaljubljenih zajedno stanuju i ne bi bila toliko zanimljiva da se ovaj par toliko uporno ne krije od novinara. Tako su na nedavno održanom promotivnom koncertu albuma Ricarda Luquea u zagrebačkom kazalištu Kerempuh sjedili desetak mjesta udaljeni jedno od drugoga. (Fotografije: Ružica Đukić)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika