26.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno: Vanja Halilović u naručju Marka Cigoja

Premda ni jedno od njih dvoje ne želi potvrditi vezu, iz pouzdanih izvora novinari Extre su saznali kako je voditeljica zaljubljena u novinara, bivšeg supruga Josipe Pavičić i Nikoline Pišek

Par još uvijek ne želi potvrditi vezuPar još uvijek ne želi potvrditi vezuVanja Halilović, nekadašnja voditeljica RTL-a, najpoznatija po ljubavnoj aferi s tenisačem Goranom Ivaniševićem, navodno je ponovno u vezi i to s novinarom Markom Cigojem, nevjenčanim suprugom Josipe Pavičić i bivšim dečkom Nikoline Pišek.

O tome se, naime, posljednjih dana počelo šuškati, a Vanja Halilović jednako je reagirala i kada su je novinari zapitkivali o vezi s Goranom Ivaniševićem a potom i Mislavom Margetićem. Točnije, demantirala je vezu s Markom Cigojem.

"I ja sam čula te priče. Ne bih htjela komentirati takve gluposti", rekla je u telefonskom razgovoru za Extru ova 24-godišnjakinja. Na pitanje poznaje li Marka Cigoja nije željela odgovoriti. Ipak, na to je pitanje umjesto nje odgovorio Mark Cigoj: "Vanju Halilović vidio sam nekoliko puta. Posljednji put je to bilo u društvu tridesetak osoba. Mogu vam čak i reći gdje je to bilo."

Poslije se predomislio i rekao kako je ustvari nevažno gdje je i kada upoznao Vanju Halilović budući da s njom nije u vezi. Jedna od nekadašnjih Vanjinih kolegica s RTL-televizije s kojom je Vanja Halilović i nakon što je prestala raditi na toj televiziji ostala bliska, potvrdila nam je da je čula kako se Vanja Halilović nekoliko puta vidjela s Markom Cigojem:

"Čula sam da se viđaju, ali ja ih nikada nisam vidjela zajedno. Možda još uvijek nisu sigurni kakav je njihov odnos pa ne bi htjeli da netko drugi zna za to." Ista je prijateljica ispričala kako je čula da je upravo Mark Cigoj osoba koja je povezala Vanju Halilović s vodećim ljudima Nove TV s kojima je pregovarala o suradnji.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika