28.04.2009. / 18:23

Autor: Katarina Zorić

Ubio se policajac koji je vodio očevide ubojstava Ivane Hodak i Ive Pukanića

Iako motivi samoubojstva zasad nisu poznati, neslužbeno se doznaje da je policajac imao velike dugove prouzročene kreditima

Očevid ubojstva Ivane Hodak u ulici Pavla Hatza; PU Zagrebačka o ubojstvu svoga djelatnika javnost će izvijestiti službenim priopćenjemOčevid ubojstva Ivane Hodak u ulici Pavla Hatza; PU Zagrebačka o ubojstvu svoga djelatnika javnost će izvijestiti službenim priopćenjemJutros nešto iza devet sati službenim pištoljem ubio se policajac, 35-godišnji T. F. koji je vodio očevide ubojstava Ivane Hodak, Ive Pukanića i Vilima Karlovića. Nakon što je završio sa smjenom na mjestu pomoćnika voditelja OKC-a na kojem radi tek nešto više od mjesec dana, krenuo je kući svojim osobnim automobilom i na autocesti Zagreb-Krapina sletio je s ceste. Vozilo nije znatno oštećeno jer se čak uspio vratiti na kolnik.

Kako piše Jutarnji list, policajac je sjeo na suvozačko sjedalo, ispalio si je hitac u glavu i ostao na mjestu mrtav. Od 1998. godine radio je u ekipi za očevide PU Zagrebačke i bio je voditelj očevida lanjskih ubojstava Ivane Hodak, Ive Pukanića i Nike Franjića, te Vilima Karlovića. Njegovi kolege šokirani su viješću o samoubojstvu.

Iako motivi samoubojstva zasad nisu poznati, neslužbeno se doznaje da je policajac imao velike dugove prouzročene kreditima. Kako je najavljeno, PU Zagrebačka o ubojstvu svoga djelatnika javnost će izvijestiti službenim priopćenjem. Samoubojstvo policajca već je pokrenulo nagađanja o motivima koji su ga naveli na taj strašan čin.

35-godišnji policajac otac je dvogodišnjeg djeteta, a njegova supruga također radi u policiji.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika