03.05.2009. / 19:39

Autor: Martina Čizmić

Video: Olujni vjetar srušio krov tijekom treninga Dallas Cowboysa

Prema izjavama očevidaca prvo su se opasno počele ljuljati svjetiljke koje su bile obješene o krov, da bi se u jednom trenutku cijela krovna konstrukcija počela rušiti

Cijela se konstrukcija srušila u samo nekoliko sekundi, Foto: FOXNewsCijela se konstrukcija srušila u samo nekoliko sekundi, Foto: FOXNewsSnažan vjetar koji je tijekom cijelog dana puhao u Teksasu srušio je montažni krov koji je bio smješten iznad rezervnog terena za trening momčadi američkog nogometa. Do rušenja je došlo tijekom treninga Dallas Cowboysa kada su se na terenu uz mlade igrače nalazili i novinari.

Prema izjavama očevidaca prvo su se opasno počele ljuljati svjetiljke koje su bile obješene o krov, da bi se u jednom trenutku cijela krovna konstrukcija počela rušiti.

Nekoliko članova nogometne momčadi završilo je u bolnici sa lakšim ozlijedama. Ukupno je 12 osoba ozlijeđeno od kojih je najgore prošao trener momčadi Joe DeCamillis koji je zadobio težu ozlijedu leđa.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika