03.05.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Dražen Čuček priznaje: Ljudi mi najčešće viču: Dva metra dalje od mene

Dugogodišnji glumac zagrebačkog kazališta Komedija pobjednik je showa “Zvijezde pjevaju”. Do pobjede u ovom showu došao je uz pomoć 24-godišnje pjevačice Natali Dizdar, za koju Čuček kaže da je odličan mladi pedagog. Televizijskim gledateljima poznat je po ulozi gay konobara u humorističnom sitecomu “Bitange i princeze”. Ovih dana potpisao je ugovor za snimanje pete sezone ovog sitcomea

Dražen Čućek pobjednik je showa "Zvijezde pjevaju"Dražen Čućek pobjednik je showa "Zvijezde pjevaju"Rođen u Zagrebu, 38-godišnji glumac diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti. Kao stipendist Komedije, od 1995. godine zaposlen je u tom kazalištu. Do danas je odigrao mnoge uloge, poput Stanleyja u predstavi "Uhvaćen u mrežu", Billy Flynna i Pilat u "Jesus Christ Superstar". Najdraža odigrana uloga Čučeku je ona zubara Orina Scrivella u predstavi "Mali dućan strave" u režiji Igora Mešina, za koju je bio nominiran za nagradu Hrvatskog glumišta.

Trenutačno u svome matičnom kazalištu Komedija radi na probama za novu predstavu "Dobri vojak Švejk" u režiji Damira Lončara. Premijera je 13. svibnja, a on u njoj igra tri uloge; doktora, vojnog policajca i običnog vojnika. Za njegov glazbeni potencijal kolege iz kazališta Komedija su znali jer su ga čuli kako pjeva u mnogim odigranim mjuziklima i predstavama, no Čuček kaže kako je ovim showom ipak iznenadio i samoga sebe.

"Nikad ne znam što će iz mene izaći van. Naučim melodiju i tekst, ali u finalnoj interpretaciji ni moja menotrica ne zna što će iz mene izaći. Jednom je Ksenija Erker rekla da se u meni krije Dr. Jekyll i Mr. Hyde. Hide uvijek skriven izleti van u te dvije minute. Ponosan sam što sam došao do samog finala. Pobjedi ću se razveseliti, no neću biti nesretan ako i ne pobijedim."

EXTRA: Stipendist ste i član zagrebačkog kazališta Komedija već petnaest godina. Jeste li tamo glumačka zvijezda?
- To ste vi rekli. Ja sam samo zaposlenik u ansamblu Komedije već dugi niz godina. Tamo sam dramski glumac. Moj kolega iz kazališta Ljubo Zečević već danima me zeza da bih trebao poslušati savjete nekih članova žirija showa "Zvijezde pjevaju" i da se iz svoje glumačke "priče" možda ipak prebacim u pjevače. Ostat ću glumac i nemam dvojbi oko promjene poziva.
EXTRA: Jeste li se dvoumili oko nastupa u showu "Zvijezde pjevaju"?
- Ne, nisam. Kako kažu, zaletio sam se grlom u jagode i prva dva dana mi je bilo fantastično. Ego mi je bio na vrhuncu, no vrlo brzo sam shvatio da to sve neće biti tako jednostavno kao što sam ja to zamislio. Tako je i ispalo. Dosta je to velik stres i nije bilo lako pred gledateljima prikriti sav taj strah i nervozu, a ujedno pokazati sve najbolje od sebe. Tek je u dvije predposlijednje emisije trema nestala. (Snimila: Mateja Vrčković)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika