03.05.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno: Natali Dizdar i Duje Draganja još su uvijek u vezi!

Pobjednica ovogodišnjeg HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju", 24-godišnja Natali Dizdar, još uvijek je u vezi s godinu dana starijim, jednim od najboljih hrvatskih plivača, Splićaninom Dujom Draganjom. Iako svoju vezu negiraju još od ljeta 2006. godine, kada je Extra objavila paparazzo fotografije sa zagrebačkog aerodroma, doznali smo kako njihova veza, s povremenim prekidima, još uvijek traje.

Pjevačica još uvijek ljubi plivačaPjevačica još uvijek ljubi plivačaLjubav pjevačice i plivača dokazuju i neki podaci koje smo doznali od izvora bliskih mladoj pjevačici. Naime, ovaj par na sve načine pokušava sakriti tragove svoje veze. Tako su na sam koncert svjetske dive Beyoncé u zagrebačkoj Areni stigli u odvojenim društvima i trudili se izbjegavati jedno drugo.

Nekoliko dana prije toga viđeni su u jednom lokalu u zagrebačkoj Dubravi, ali zanimljivo je kako su iz lokala izašli odvojeno - po Duju Draganju stigao je njegov fizioterapeut, a po Natali je također netko stigao s automobilom.

Inače, zagrebačka Dubrava i općenito istočni dio Zagreba mjesto je gdje se jedino mogu viđati na javnim mjestima jer je mala vjerojatnost da će ih netko primjetiti. Budući da je Draganja član plivačkog kluba Dubrava, te poznaje okolne ulice, a Natali Dizdar ima stan u Sesvetama, ovo je idealna lokacija za njih. Ipak, njihovo omiljeno mjesto gdje rado odlaze nalazi se izvan Hrvatske.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika