03.05.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Nikolina Pišek: Postajem privatna poduzetnica

Trenutačno jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica odaje čime ju je osvojio Kristijan Ćuravić, što misli o vezi svog bivšeg dečka Marka Cigoja s Vanjom Halilovilć te tumači zbog čega namjerava pokrenuti vlastiti posao vezan uz modu

Nikolina Pišek najradije provodi vrijeme s kćerkicom Hanom Nikolina Pišek najradije provodi vrijeme s kćerkicom Hanom Na dogovoreni intervju s voditeljicom Nikolinom Pišek stigao je i njen dečko, ronilac Kristijan Curavić koji je zaboravio ključeve od njihova zajedničkog stana. Zadržao se svega nekoliko minuta i požurio dalje jer je rekao da radi pripreme za novu ekspediciju. Kad je otišao, Nikolina je prokomentirala kako se divi njegovoj ustrajnosti jer se u teškim vremenima teško baviti nečim tako avangardnim. Priznala je da ju je upravo tim svojim entuzijazmom uspio osvojiti, a otkrila je i kako se sama namjerava upustiti u jednu avanturu - u privatno poduzetništvo.

EXTRA: Vrlo je neobično da se sada, kada ste postali jedno od najpopularnijih televizijskih lica, počinjete baviti nečim drugim. O čemu je riječ?
- Još je rano govoriti jer još nisam ušla u završnu fazu. Međutim, ne vidim tu ništa neobično, vjerujem da trebam iskoristiti vrijeme kad svi stagniraju i izboriti se za svoje mjesto u poslovnom svijetu.
EXTRA: Znači li to da se više nećete baviti voditeljskim poslom?
- Ne, za sada ne razmišljam tako. Jako sam zadovoljna i radit ću ovaj posao dok god postoji interes gledatelja. Ipak, lijepo je imati odstupnicu za slučaj ako se zasitim, odlučim da to više ne mogu raditi ili opseg mog drugog posla, ako bude sreće, naprosto bude zahtijevao svo moje vrijeme, dakle ako procijenim da je to profitabilno i da se trebam uključiti u to kompletnom energijom.
EXTRA: Završili ste dizajn na Arhitektonskom fakultetu. Namjeravate li možda raditi u struci?
- Estetika mi je bliska, a ovaj posao bit će vezan uz modu. Imam ja još mnogo planova i zanimljivih ideja, ali ih jednostavno ne stignem sve ostvariti.
EXTRA: Koji je bio vaš prvi posao?
- Krenula sam zarađivati jako rano, i već sa 16 godina zarađivala sam dovoljno za sve svoje potrebe. Honorare sam dobivala plešući na televiziji u okviru plesne trupe, kasnije manekenstvom, a zatim novinarstvom tijekom studija.
EXTRA: Bavite se voditeljskim poslom već sedam godina. Je li to isplativo, osjetite li značajnu promjenu na budžetu nakon svih ovih godina?
- Definitivno se osjeti s obzirom na prve honorare, ali mislim da svi tako počinjemo: jedno vrijeme sam volontirala, radila da bih naučila posao, čak sam radila i zbog entuzijazma bez očekivanja da me plate.
Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

(Odjeća: Ginger, Teslina 9 ; Linea Exclusive, Maksimirska 54; Cipele: Stiefelkönig, Ilica 33; Nakit: Ginger, Teslina 9, Snimio: Josip Regović
Styling: Aranka Paštrović Lucić, Asistent stilista: Dora Alexander Mance
Make-up: Pamela Elekeš, Kosa: Schwarzkopf Professional )

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika