06.05.2009. / 08:00

Autor: Andrea Belin

Senzacionalno: 3 super tehnike za orgazam koji traje pola sata!

Saznajte neke od tehnika koje će vam priuštiti ovo nezaboravno iskustvo i vjerujte nam, potrajati će ipak malo duže nego što ste dosad mogli zamisliti

Je li uistinu moguće da orgazam potraje pola sata? Znanstvenici tvrde da jestJe li uistinu moguće da orgazam potraje pola sata? Znanstvenici tvrde da jestOsamdesetih godina prošlog stoljeća dvojica američkih seksologa došli su do nekih teorija po kojima bi svaka žena mogla doživjeti orgazam koji traje, vjerovali ili ne pola sata. Na žalost, znanstvenici nisu nastavili s istraživanjem. No, na sreću, u 21. stoljeću seksolozi se i dalje bave istraživanjima ove vrste i dolaze do zanimljivih rezultata.

Naime, svaka žena određenim tehnikama može produžiti trajanje tog dragocjenog trenutka. Naravno, to ne može učiniti sama, već joj je potrebna i pomoć partnera. Vi se samo morate prepustiti, a na muškarcu je da stvar uzme u svoje ruke i krene u akciju koja će vas dovesti to vrhunca! Saznajte neke od tehnika koje će vam priuštiti ovo nezaboravno iskustvo i vjerujte nam, potrajati će ipak malo duže!

1. Zagrijavanje

Najvažnije od svega je da o seksu imate pozitivno mišljenje. Ako u bilo kojem trenutku posumnjate u svoje ili partnerove sposobnosti da vas zadovolji, na kraju ćete se razočarati jer ste se u samu akciju upustili s lošim raspoloženjem. Nitko u tome nije bolji od vas. Vas dvoje savršena ste kombinacija jer on jedini poznaje vaše kritične točke i zna što vas najviše uzbuđuje.

Većina ljudi odupire se užitku, umjesto da ga toplo prihvati. Dobra priprema za duže i intenzivnije orgazme su vježbe za stražnjicu. Ove vježbe podrazumijevaju stiskanje, držanje i opuštanje mišića. Cilj je ojačati mišiće, a vježbe se izvode tri puta dnevno po 25 do 30 puta.

2. Akcija

Za vrijeme seksa najvažnije da vaš partner zna što točno treba učiniti. Ako nije siguran koje su vam dodirne točke najkritičnije, ne sramite se prije toga razgovarati i jedno drugome priznati koje pozicije vam najbolje odgovaraju.

Također se nemojte bojati puštati zvukove jer to zaista uzbuđuje, primjerice teški uzdisaji i slično. Mijenjate poze, neka cijeli krevet bude vaš. Recite mu da vam na ovaj način pokaže koliko vas cijeni i koliko mu značite u životu. Seks i osjećaji najbolja su kombinacija za doživljavanje vrhunca.

3. Za bolji osjećaj...

Otkrijte koje dane u mjesecu se osjećate najuspaljenije. Počnite brojati od prvog dana menstruacije i jednostavno stavljajte križiće na dane kad se osjećate posebno seksi. Nakon nekoliko mjeseci praćenja možda ćete primijetiti da se osjećaj uspaljenosti ponavlja iste dane u mjesecu. Tih dana nikako nemojte propustiti isprobati tehniku produženog orgazma. Konzumirajte manje alkohola jer on ograničava tjelesne funkcije i smanjuje šansu da orgazam traje duže.

Mičite bokovima. Što više mičete zdjelicu, to će uzbuđenje biti intenzivnije i trajati duže. Trbušni ples odličan je način za postizanje fleksibilnosti. Pokušajte se koncentrirati i na najsitnije detalje kako bi vaš orgazam bio zaista vrhunski.

Vezane vijesti

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogućnost izbora programa koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika