07.05.2009. / 11:57

Autor: Andrea Belin

Test: Saznajte je li zaljubljen u vas ili samo glumi

Ako vas želi iskoristiti za jednu noć vejrujte neće vam postavljati mnogo pitanja. Međutim, ako s vama ima ozbiljnije planove, morati ćete mu otkriti i najsitnije detalje iz vašeg života

Je li mu uistinu stalo?Je li mu uistinu stalo?Većina muškaraca ne želi priznati kada se zaljube, iako po nekim njegovim reakcijama i potezima, možemo zaključiti da smo mu prirasle srcu. Kada se ujutro probudite najprije se sjetite njega, kada ste s njim kao da ste u raju... Naime, to su prvi znakovi zaljubljivanja. Sigurni smo da vas zanima osjeća li druga strana isto kao i vi. Stoga vam nudimo nekoliko znakova po kojima možete saznati da ste muškarcu puuuno više od prijateljice!

1. Ne spominje bivšu

Ako često spominje ime bivše djevojke, vjerujte nije zaljubljen, već ima potrebu izigravati frajera. Često znaju govoriti kako je jedna od bivših bila bolja u krevetu, ona prije nje je bila duhovita... Odmah možete znati da kod njega nemate visoku ocijenu. Ali, kada muškarac svu svoju pažnju usmjeri na vas i niti jednom se ne sjeti imena svoje bivše djevojke možete biti sigurni da nešto osjeća, premda će proći neko vrijeme dok vam ne odluči to i priznati.

2. Znatiželjan je

Ako vas želi iskoristiti za jednu noć vejrujte neće vam postavljati mnogo pitanja. Međutim, ako s vama ima ozbiljnije planove, morati ćete mu otkriti i najsitnije detalje iz vašeg života. Ako vas često ispituje i sve mu je zanimljivo, na svaki vaš odgovor već ima drugo pitanje, sviđate mu se više nego što možete zamisliti. Dok ste zajedno, često se smije, dodiruje vas nježnim pokretima, ne forsira seks....Vi ste mu trenutačno najvažnija na svijetu.

3. Često vam se javlja

Muškarci nemaju običaj pisati poruke i provoditi sate na telefonu. To vam mora biti jasno. No, ako vam s vremena na vrijeme prvi pošalje neku slatku poruku ili vas nazove, situacija je više nego zadovoljavajuća. Naravno, tada nemojte ignorirati njegove poruke jer neće mu trebati dugo da prestane s tom navikom.

4. Nije mu bitno vrijeme ni mjesto

Ako je zaljubljen vrijeme i mjesto vašeg druženja neće mu predstavljati nikakav problem. Može se dogoditi da ima obaveze, bilo bi malo čudno da se apsolutno ničime ne bavi, ali vjerujte ako mu je stalo, sve će iskombinirati kako bi vas ubacio u svoj raspored. Ipak ste mu vi najvažniji.

5. Ne primjećuje druge žene

Dok šećete gradom, svu njegova pažnja usmjerena je na vas, i druge djevojke uopće ne primjećuje. Nikada vam ne nedostaje tema za razgovor. Cijelo vrijeme je prisutan i duhom i tijelom. Uopće ne sumnjajte, vi ste njemu najljepše i najdraže biće koje postoji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika