08.05.2009. / 17:31

Autor: Dean Sinovčić

Mike Tyson zna glumiti: Pogledajte ludi foršpan filma "The Hangover"

Neslužbeni foršpan filma"The Hangover" iscurio je na internet i prikazuje Mikea Tysona u sjajnoj formi, kako glumačkoj, tako boksačkoj

Mike Tyson nije samo boksač koji udara već se sjajno snalazi pred filmskom kameromMike Tyson nije samo boksač koji udara već se sjajno snalazi pred filmskom kameromFilmsko ljeto u Americi preplavljuju visokobudžetni akcijski hitovi poput filmova „Wolverine" i „Zvjezdane staze" ali ako niste ljubitelj takvih filmova, onda je film „The Hangover" film za vas. Naime, na internet je iscurio nedovršeni novi foršpan filma „The Hangover", komedije koje je režirao Todd Phillips i za koju su svi uvjereni da će biti toliko uspješna da je već dogovoreno snimanje nastavka filma. Što je to tako dobro u foršpanu? To što njime dominira bivši boksački svjetski prvak Mike Tyson koji u filmu glumi samog sebe!
Dakle, priča filma vrti se oko četiri prijatelja, a kako se jedan od njih ženi a ostala trojica su mu kumovi, oni momčaku večer provode u Las Vegasu. Slijedeće jutro, trojica kumova se bude i shvaćaju da nema mladoženje. Ono što jest problem jest da se ne mogu sjetiti što su radili prošlu noć, a do vjenčanja je preostalo samo pet sati. Sve se to lijepo vidi iz foršpana u kojem Tyson sjedi za klavirom, pjevuši poznatu pjesmu Phila Collinsa „In the Air Tonight" a usput i nokautira jednog od kumova.
Film se u Americi počinje prikazivati 5. lipnja, isti mjesec počinje se prikazivati u Hrvatskoj, ulogu glavnog kuma ima Bradley Cooper kojeg znamo iz serije „Dosje kuhinja" koja se trenutno prikazuje na HTV-u, mladu glumi Heather Graham, ali sve ih je zasjenio Mike Tyson. Ne vjerujete? Pogledajte briljantan foršpan za film „The Hangover" uz napomenu da to nije službeni foršpan filma:

Vezane vijesti

Mike Tyson među umjetnicima

Mike Tyson među umjetnicima

Bivši svjetski boksački prvak Mike Tyson veći se dio života, po vlastitom priznanju, ponašao kao "Neandertalac", ali se sada nada da će postati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika