08.05.2009. / 17:43

Autor: Martina Čizmić

Polančec: Volio bi da Biondić ode iz Podravke

Na novinarski upit o nagađanjima da će trenutni predsjednik Uprave "Belupo", Stanislav Biondić otići te da će ga zamijeniti aktualni predsjednik Uprave "Podravke", Zdravko Šestak, kako bi se Polančecu osiguralo radno mjesto nakon izlaska iz Vlade, Polančec se nasmijao i rekao kako se on želi vratiti u Podravku

Damir PolančecDamir PolančecMinistar gospodarstva, rada i poduzetništva Damir Polančec proveo je dan u obilasku Podravkinih pogona u Koprivnici. Također, sastao se sa vodećim ljudima koprivničke prehrambene industrije a oni su ga izvijestili o rezultatima poslovanja i planovima tvrtke.

Predsjednik Uprave 'Podravke' Zdravko Šestak istaknuo je kako je sastanak sa Polančecom organiziran kako bi ga se upoznalo s očekivanjima Podravke u razvojnim projektima.

"Zadovoljan sam radom članova uprave i njihovim viđenjem razvoja tvrtke. Vlada ima više planova kako im pomoći u tome, a jedan od njih je otkup zemljišta u Kutnjaku blizu Koprivnice, otvaranje poduzetničke zone i izgradnja sušare za povrće koja je Podravki nužna", rekao je Polančec i dodao kako je taj projekt u skladu sa planovima tvrtke.

Na novinarski upit o nagađanjima da će trenutni predsjednik Uprave "Belupo", Stanislav Biondić otići te da će ga zamijeniti aktualni predsjednik Uprave "Podravke", Zdravko Šestak, kako bi se Polančecu osiguralo radno mjesto nakon izlaska iz Vlade, Polančec se nasmijao i rekao kako se on želi vratiti u Podravku.

"Moj ugovor s Podravkom o vraćanju u njenu Upravu nakon rada u Vladi prestao je važiti 31. prosinca 2007. godine. Želim se vratiti, ali ne da netko zbog toga mora otići. Što se Belupa tiče, volio bi da Biondić ode, jer bi to značilo da je pobijedio na predstojećim izborima za gradonačelnika", rekao je Polančec.

Nakon konferencije za novinare ministar Polančec priznao je novinaru Večernjeg lista kako bi se nakon odlaska iz politike veoma rado vratio u privatni sektor.

"Kad bih odlazio iz Vlade, volio bih raditi u vlastitoj tvrtki", rekao je Polančec, ali nije pojasnio što je time točno mislio.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika