10.05.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Nikolina Kovačević: Svejedno mi je što me uspoređuju s Amy Winehouse

Osim što je na sebe pažnju privukla i izjavom: “Možda nisam najzgodnija na svijetu, ali zato imam mozak”, Nikolina Kovačević istaknula se i bojom glasa. Njezin glas, naime, mnogi uspoređuju s glasom britanske pjevačice Amy Winehouse

Nikolina KovačevićNikolina KovačevićU glazbenom reality showu RTL Televizije "Hrvatska traži zvijezdu", natjecateljica koja se od ostalih kandidata najviše ističe Zagrepčanka je Nikolina Kovačević.

Osim što je na sebe pažnju privukla i izjavom: "Možda nisam najzgodnija na svijetu, ali zato imam mozak", Nikolina Kovačević istaknula se i bojom glasa. Njezin glas, naime, mnogi uspoređuju s glasom britanske pjevačice Amy Winehouse. S takvim se usporedbama Nikolina ne zamara:

"Sasvim mi je svejedno to što me uspoređuju s Amy Winehouse. Na takve stvari ionako ne mogu utjecati", izjavila je u razgovoru za Extru. Iako ima tek sedamnaest godina i nije do sada javno istupala, Nikolina je samouvjereno odgovarala na pitanja kao da je riječ o puno starijoj osobi i pjevačici s iskustvom. (Foto: RTL televizija)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Hrvatska traži zvijezdu: Marcela sretna zbog finala, Goran bi natrag na cestu

Hrvatska traži zvijezdu: Marcela sretna zbog finala, Goran bi natrag na cestu

Svoj pohod na pobjedu u trećoj sezoni showa “Hrvatska traži zvijezdu” nastavljaju Marcela Orosi i Goran Kos. I dok je Marcela u finale ušla s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika