10.05.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ecija Ojdanić: Nakon bračnog brodoloma ponovno majka

Glumica Ecija Ojdanić po drugi put će postati majka. Sa svojim partnerom, redateljem Robertom Orhelom očekuje dijete i, kako je rekla, sada je sve u njihovom životu podređeno tom događaju

Ecija OjdanićEcija Ojdanić"Istina je, čekamo bebu i presretni smo zbog toga. Trudna sam već tri mjeseca, osjećam se odlično i uživam u svakom trenutku", kratko je prokomentirala Ecija Ojdanić. Kako je ispričala, najviše je nestrpljiva četverogodišnja Cvita, kći iz njenog prvog braka s Antom Viljcem. Ona jedva čeka dan kad će se dijete roditi, a priželjkuje sestricu.

"Ova beba nam je došla u pravom trenutku jer sam dovršila sve projekte na kojima sam radila. Sretni smo i to je sve što ću reći o tome jer rudnoća je delikatna stvar i želimo u roditeljstvu uživati bez pažnje medija", rekla je Ecija Ojdanić koja nije željela ispričati namjerava li se udati za Roberta Orhela.
Prošle godine u intervjuu za Extru ispričala je kako su ona i njen partner iskreno zaljubljeni i vrlo povezani, a da ga je Cvita odlično prihvatila.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika