10.05.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Extra: Mario Mlinarić je kao 11-godišnjak ostao bez majke jer ju je ubio njegov otac

Marijan Mlinarić zbog svog je zločina osuđen na deset godina zatvora. Danas živi u Bjelovaru i poručuje: "Farmu ne gledam"

Mario Mlinarić trenutačno je na Farmi, no njegov ga otac ne gledaMario Mlinarić trenutačno je na Farmi, no njegov ga otac ne gledaJednom od omiljenih Farmera i po mišljenju njegovih sustanara favoritu za pobjedu na Farmi, 29- godišnjem Mariju Mlinariću, djetinjstvo je obilježila teška obiteljska tragedija.

Otac Marija Mlinarića, Marijan Mlinarić 1990. godine, u doba kada je Mario pohađao peti razred osnovne škole, ubio je svoju suprugu, Marijevu majku. Zbog toga mu je određena zatvorska kazna od deset godina. Marija i njegovu tri godine stariju sestru Andreu odgojili su stic Drago i njegova supruga uz svoje dvoje djece.
O tom je tragičnom događaju Mario rijetko kome govorio.

Čak ni njegovi bliski prijatelji ne znaju za nesretnu sudbinu njegove pokojne majke. Jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja također iz Bjelovara voditelj Mario Petreković rekao nam je kako zna da je Mariju Mlinariću majka umrla kad je on bio dječak. Pretpostavio je tako da je nesretna žena bila bolesna dok o ocu svog prijatelja nije znao ništa. (Foto: Bjelovarac i dokumentacija Extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Mario Mlinarić više nije slobodan: Ljubi poduzetnicu Bojanu Kennedy

Mario Mlinarić više nije slobodan: Ljubi poduzetnicu Bojanu Kennedy

Nakon što je oborio Guinnessov rekord u guranju automobila, Mariju Mlinariću je i u ljubavnom životu krenulo na bolje. Naime, svestrani Mlinarić više… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika