12.05.2009. / 13:47

Autor: Andrea Belin

5 najvećih zabluda o seksu

Neka vam jednom zauvijek bude jasno, da su po pitanju seksa, muškarci i žene potpuno različiti. Stvarima koje su ženama jako važne, oni uopće ne pridaju pažnju

Nekih se zabluda morate riješiti kako biste poboljšali svoj seksualni životNekih se zabluda morate riješiti kako biste poboljšali svoj seksualni životČesto vam nije bilo jasno kako se ne možete s partnerom dogovoriti oko neke najbanalnije stvari, primjericeo seksu. Vama se toliko puta nije dalo, a on je forsirao i forsirao, a cjelokupna situacija završila je katastrofalno. Kasnije vam nije bilo jasno zašto vas nagovara na seks, kada ni sama sebi niste bili privlačni jer ste u običnoj širokoj trenirci ili pidžami.

Neka vam jednom zauvijek bude jasno, da su po pitanju seksa, muškarci i žene potpuno različiti. Stvarima koje su vama jako važne, oni uopće ne pridaju pažnju. Saznajte nekoliko zanimljivih činjenica o seksu po kojima se potpuno razlikujemo, a u stvari kada dođe do intimnog trenutka sve teorije padaju u vodu...

1. Muškarci reagiraju brže od žena

Za razliku od žena, muškarci reagiraju puno brže. Ne bi vjerovali, ali vaša odjeća, miris parfema kod njih pobuđuju različite fantazije. Sigurni smo da vama ipak treba puno duže. Vaša mašta počinje raditi tek kada vas uhvati na najkritičnijem mjestu.

2. Planiranje i razmišljanje

Žene često puta vole isplanirati romantične trenutke, dok muškarcima nije važno niti vrijeme, a niti mjesto. Oni se mogu seksati u svakom trenutku. Mi žene, ipak oko toga radimo probleme. Na žalost, ali je istina. Koliko puta ste prije nego vas je odveo u spavaću sobu razmišljali jeste li obrijali noge, mirišite li dovoljno...

3. Sramežljivost

Premda jedva čekamo da nas uhvati i pokaže svoje iskustvo, u fazi nagovaranja bojimo se to priznati. Muškarci na vrlo jednostavan način kažu što točno žele, a mi se to bojimo priznati kako ne bi ispale "lake" djevojke. Naravno, koliko puta ste zbog toga kasnije požalili?

4. Razgovor o seksu

Žene vole o seksu pričati satima i komentirati što i na koji način im najviše odgovara. Muškarci o tome ne pričaju već vam to pokažu u krevetu. Međutim, ako i ne zadovolje svoju partnericu, pred prijateljima će se pohvaliti kako je "mala ostala bez daha", dok je prava istina potpuno drugačija. Žene pred svojim prijateljicama ipak priznaju i ako im je to bilo jedno od najgorih iskustava u životu.

5. Orgazam

To je ono najzanimljivije u cijeloj priči. Muškarcu je jako teško sakriti ako je doživio vrhunac, dok žene često puta ne žele reći pravu istinu ako zaista nisu uživale do kraja. Čine li to kako ne bi povrijedile partnera ili iz nekog samo njima poznatog razloga, vrlo vjerojatno nam nikada neće biti jasno.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika