14.05.2009. / 16:40

Autor: Andrea Belin

6 najboljih mjesta za seks izvan kuće

Ako je spavaća soba mjesto koje vas više nimalo ne asocira na ludi provod s osobom koju volite, izađite iz kuće i isprobajte nešto sasvim novo. Užitak zajamčen!

Jeste li već isprobali seks u bazenu!?Jeste li već isprobali seks u bazenu!?Već ste isprobali sve moguće poze i još uvijek niste zadovoljili svoje seksualne apetite? Jeste li se ikada poseksali na javnom mjestu? Zvuči vam prekomplicirano? Vjerujte, može biti jako uzbudljivo jer cijelo vrijeme strahujete hoće li vas netko zateći u takvoj situaciji. Nudimo vam nekoliko prijedloga gdje to možete učiniti! Priuštite si najbolju avanturu u životu i uživajte do kraja!

1. Garderoba

Garderoba je savršeno mjesto za seks. Nije bitno da li je to garderoba u trgovini ili ona u fitness centru. Ako s partnerom provodite sate vježbajući, zašto si nakon uobičajenog razgibavanja ne bi priuštili još dodatan "trening". Sigurno ste mnogo puta čuli da i seksom možete skinuti višak kilograma. Nije li ovo savršena prilika? Ako u dvorani postoji tuš kabina, što vas može spriječiti da zajedno rashladite svoja tijela.

2. Na radnom mjestu

U ovome valja biti jako oprezan jer bi vas tako nešto moglo stajati i otkaza. Ako prevladava strah više od uzbuđenja, nemojte to činiti jer ćete se na kraju razočarati. Imate li dovoljno hrabrosti, pripazite na odabir prostora u kojem ćete se seksati. U poduzeću vas svi jako dobro poznaju, ako vas kolege uhvate na djelu, komentirati će mjesecima.

3. Park

U proljetnim i ljetnim mjesecima, možete si priuštiti i seks u jednom od gradskih parkova. Naravno, nemojte to činiti tamo gdje je koncenracija ljudi jako velika već si takvu avanturu priuštite na intimnijem mjestu. Za ovakav provod obucite suknju i dok u romantičnoj atmosferi razgovarate s boljom polovicom, lagano mu otkopčajte hlače...

4. Bazen

Vi najbolje znate koliko vam je higijena važna u ovakvim trenutcima. Ako na nekoliko minuta možete na to zaboraviti, prislonite se uz rub bazena, a vaš partner neka makne vaš kupaći kostim s određenog mjesta. Istu stvar možete napraviti i u moru.

5. Kino

Ako je dvorana poluprazna, film i nije toliko zanimljiv, zašto ne bi sve skupa začinili jednim kvalitetnim seksom. Dobro promotrite ima li koga u vašo blizini jer u protivnom mogli bi si priuštiti veliku neugodnost. Po odlasku, dobro sakrijte tragove zločina.

6. Vlak

U vlaku se upustite u avanturu ovakvog tipa, samo ako u njemu postoje kupei sa zavjesama. Ako dođete do faze da bi to zaista mogli učiniti, sjetite se da u vlakovima postoje i toaleti...

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika