17.05.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Maja Šuput: Zvijezda svadbi imućnih Hrvata

Kći poznatog estradnog menadžera Borisa Šuputa je trenutačno jedna od najtraženijih pjevačica na svadbama imućnijih Hrvata i domjencima velikih tvrtki. Za dva tjedna nastupit će i u Opatiji na Hrvatskom radijskom festivalu s novom pjesmom “Neizlječivo”

Maja ŠuputMaja ŠuputKad vidim Maju Šuput kako u pol bijela dana gazi po gradu u Dolce&Gabbaninim četrnaest centimetara visokim lakiranim štiklama, pitam se jesam li ostarila ili sam samo praktična. Pjevačica mi je objasnila da je to samo stvar izbora. A njezin životni izbor godinama su mnogi kritizirali, od toga da se neukusno odjeva, do toga da pjeva "pjesmice".

Danas se kći poznatog estradnog menadžera Borisa Šuputa, kako sama tvrdi, ne obazire na takve komentare jer zašto i bi kad je trenutačno jedna od najtraženijih pjevačica na svadbama imućnijih Hrvata i domjencima velikih tvrtki. Za dva tjedna nastupit će i u Opatiji na Hrvatskom radijskom festivalu s novom pjesmom "Neizlječivo".

EXTRA: U posljednje vrijeme radite samo singlove, nikako da snimite album. Gdje je zapelo?
- Ja već dulje vrijeme snimam album, singl po singl nikako da ga snimim. Ideja je da napravim dupli album, jedan bi se zvao "Za dušu", a drugi "Za ples i urnebes". Shvatila sam da ljudi snimaju albume kad im treba jer od nečega moraju živjeti. Ja nemam potrebu snimati album da bih imala posla, a pjesme snimam jer mi se nešto mora vrtiti, a i volim ići na festivale. Nisam opterećena tim.

EXTRA: Na HRF-u u Opatiju vodite i devet tamburaša koji će s vama osim na sceni biti sva tri dana kao pratnja. Najavljujete odlične tulume. Vi ostavljate dojam da baš nikada niste loše volje. Kako je to moguće?
- Naravno da i ja imam dana kada sam loše volje, ali shvatila sam da se u životu najviše sjetiš smijeha, dragog društva i lijepih situacija. Shvatila sam to prije puno godina. Naime, imala sam problem s buđenjem. Bilo mi se jako teško ustati dok ne popijem kavu, dok se sama nekako ne razbudim, koje god da to doba dana bilo. I onda sam samoj sebi utuvila u glavu da je život jako lijep i da to jutro samo najavljuje lijepe stvari koje će se dogoditi taj dan. Otišla sam pogledati se u ogledalo i smijala sam se samoj sebi kako se čovjek može tako raščupan probuditi. Pustila sam glazbu i shvatila da je to odličan recept za početak dana. I od tad to radim svako jutra. Dan mi krene u iščekivanju što će se dogoditi i to me čini sretnom. Naravno da sam nekad nervozna i umorna kao recimo sad jer imam iza sebe dvije neprospavane noći. Bila sam noćas na koncertu Harija Varešanovića, noć prije na gaži u Našicama, gdje nam je putem pukla još i guma, ali sam ipak došla odraditi snimanje i razgovor. Jer i sad mi je s vama lijepo.(Fotografije: Mateja Vrčković)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Jedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, zagrebačka pjevačica Maja Šuput, ovih je dana snimila novi singl "Dobra djevojka". Iako je iza nje 14… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika