17.05.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Samo u Extri: Sve o tajanstvenom vjenčanju Gorana Ivaniševića i Tanje Dragović

Tenisač Goran Ivanišević i manekenka Tanja Dragović prošle su subote ozakonili svoju deset godina dugu vezu. Bračne zavjete izmijenili su katoličkoj crkvi St Mary Star of the Sea u San Pedru kraj Los Angelesa pred nekolicinom najbližih prijatelja i rođaka

Goran i Tanja oženili su se u AmericiGoran i Tanja oženili su se u AmericiBudući da su mediji otkrili njihove planove, par se maksimalno trudio da čitav događaj protekne diskretno i bez novinara. Zato su se uzvanici, nimalo glamurozno i romantično, okupili u tri sata poslije podne na stražnjem ulazu u crkvu.

Kako doznajemo, Tanja Dragović u dugoj bijeloj vjenčanici i Goran Ivanišević u tamnom odijelu na svoje vjenčanje dovezli su se u crnom automobilu marke Bentley. Tanji Dragović kuma je bila bivša manekenka, a danas poslovna žena i jedna od najbogatijih Hrvatica Sanja Duggan.

Mladoženja je za kuma odabrao svog dugogodšnjeg prijatelja Petera Balova, koji je predsjednik američke tvrtke San Pedro Forklift i suvlasnik zagrebačkog lounge bara People's.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika