19.05.2009. / 16:30

Autor: Andrea Belin

Test: Njegovo ime otkriva kakav je u krevetu

Neka vam kaže kako se zove i odmah ćete znati isplati li se s njim otići na piće ili ga je bolje odmah zaobići, zauvijek! Potrebno je samo malo znanja matematike ili dobar kalkulator

Možete izračunati hoćete li se dobro provestiMožete izračunati hoćete li se dobro provestiSviđa vam se neki muškarac i htjeli bi znati kakav je u krevetu, a niste tip osobe koja bi ga već nakon jedne kave pozvala u spavaću sobu? Na žalost, je li vaš partner jaaako dobar u krevetu, znati ćete onda kada to i isprobate.

No, kako bi bili sigurni vrijedi li vam se truditi oko njega, pomoći će vam tumačenje imena u numerologiji. Trebate samo zbrojiti dva i dva i odmah ćete znati kakvog muškarca imate pored sebe ili bi ga vrijedilo imati!

Najprije na papir napišite njegovo ime. Svakom samoglasniku dodijelite određeni broj i zbrojite. Ukoliko vam rezultat bude dvodecimalni broj, opet zbrojite ta dva broja, primjerice:

MARKO 1+6=7
A=1
E=5
I=9
O=6
U=3

1) Ovaj je poprilično spretan u krevetu, ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. Njega ćete morati malo više moliti da vam priušti nezaboravne trenutke.
2) Ovaj muškarac je zaista dosadan u krevetu. Voli se hvaliti, ali od svega što priča, ne napravi ništa. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao što znači strast i želja. Stoga mu pomozite da najprije upozna sebe, a onda vas i vaše tijelo.
3) Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestoki. Ali, pri tome obraća pažnju i na želje svoje partnerice. Pobrinuti će se za romantičnu atmosferu i posvetiti će dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje nije nimalo spontano. Kako bi vam priuštio takvo zadovoljstvo, priprema se tjednima.
4) S ovim muškarcem možete provesti nezaboravne trenutke, ali samo ako imate iste želje i interese kao i on. On se seksa nikada ne odriće. Ako mu nešto u krevetu i ne odgovara, neće vam to priznati.
5) On je jedan zaista poseban muškarac. On zna sve vaše tajne i dovesti će vas do ludila samo jednim dodirom. No, nikada ga nemojte pitati gdje je sve to naučio.
6) Ukoliko želite doživjeti seks koji nikada nećete zaboraviti, ne ustručavajte se pozvati ga u vašu spavaću sobu. Kada se opusti, nećete ga moći obuzdati. Ako ste i vi takav tip osobe, odlična ste kombinacija!
7) Ovaj muškarac voli slušati. Vrlo je pažljiv i niježan ljubavnik. Čak i za vrijeme seksa voli slušati glazbu.
8) On uvijek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete ga morati obuzdati. Većina žena sanja o ovakvom muškarcu.
9) Broj devet simbolizira razuzdanost i divljinu. Njemu je seks u krvi, a u zavođenju je pravi umjetnik. Jedini je problem što ne zna za ništa drugo osim seksa.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika