20.05.2009. / 13:18

Autor: Andrea Belin

Što žene zapravo misle o muškom tijelu?

Tek nakon što im se dopadne na prvi pogled, kreće faza nabacivanja. Saznajte što žene misle o muškom tijelu, i kojim atributima ili nedostacima pridaju najviše pažnje

I žene zanima izgled muškarcaI žene zanima izgled muškarcaGotovo svim ženama, iako to ne žele priznati, jako je važna građa tijela muškarca iz snova. Mnoge znaju kazati kako im izgled uopće nije važan, no, vjerujte one ne govore istinu. Sigurno nikada niste prišli muškarcu koji vam zbog dobrog tijela, lijepih očiju ili nečeg trećeg nije zapeo za oko.

Isti je slučaj i kod pripadnika jačeg spola. Uvijek će se prije nabacivati ženi koja im je lijepa u licu, dobro građena i slično. Tek nakon što im se dopadne na prvi pogled, kreće faza nabacivanja. Saznajte što žene misle o muškom tijelu, i kojim atributima ili nedostacima pridaju najviše pažnje!

Guza

Vjerovali ili ne, ali čak 83 posto žena najprije pogleda muškarca odostraga. Ostalih 17 posto tvrdi da im veličina njegove stražnjice nije važna. Riječi su suvišne, razlika u postotcima dovoljno govori o tome da ne vole one kojima traperice vise na stražnjem dijelu.

Penis

Sigurno ste mnogo puta čuli poznatu izreku da "njegova" veličina nije važna, međutim pokazalo se da 46 posto žena zaista tako i misli. Ostalih 54 posto tvrdi da su previše veliki ili previše mali penis podjednako odbojni. Zaključite sami u kojoj skupini pripadate.

Noge

Očigledni nam Izgled nogu i nije toliko važan. Od prije je poznato da žene ne vole jako mršave muškarce, no rezultati najnovijih istraživanja pokazuju da njih 87 posto niti ne primjećuje kakva im je jačina nogu. 13 posto tvrdi da su mršave noge veliki minus.

Trbušni mišići i dlakavost

42 posto žena voli pločice na trbuhu, no s obzirom da je to rijetka pojava nisu im prioritet. 22 posto pripadnica nježnijeg spola voli pločice, a samo 8 posto smatra da su one odbojne. Jeste li vi jedna od rijetkih koja se voli nasloniti na njegov zaobljeni trbuščić?
Nekoliko prijašnjih istraživanja pokazala su da djevojke ne vole dlakave muškarce. 78 posto žena smatra da muškarac mora depilirati dlake na leđima, 22 posto misli suprotno. Slična je situacija i s dlakama na njihovim grudima, no, nešto je manji postotak onih kojima dlake na grudima užasno smetaju.

Brada

Neke se pale na njihovu bradu, neke ju ipak ne vole. 55 posto žena preferira bradu neobrijanu tri dana, 35 posto voli glatku kožu, pa i na bradi, a samo deset posto cura smatra da su brkovi i brada jaaako seksi.

Kosa i usne

Što se tiče usana, one punašne uvijek su bile "in" kako kod djevojaka tako i kod muškaraca. Međutim, što se tiče kose, svi jako dobro znamo da su ćelavi muškarci u posljednje vrijeme jako popularni. Samo 20 posto žena kaže da je ćelavost veliki minus, dok ostatku nije važno je li on obrijan, ćelav ili nešto treće.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika