20.05.2009. / 15:58

Autor: Andrea Belin

Kušajte i uživajte: Šuti, jedi, mrči!

Neke namirnice naprosto garantiraju uspjeh u krevetu. Možda ih baš i ne konzumirate često. Stoga, ako imate problema u krevetu ne bi bilo loše da prvo zavirite u frižider...

Prehrana utječe i na ponašanje u posteljiPrehrana utječe i na ponašanje u posteljiSeksualne aktivnosti zaista znaju biti iscrpljujuće, stoga ne bi bilo loše da se prije seksa najedete, a određene namirnice mogu vam pomoći da sve to skupa puno bolje napravite te zadovoljite sebe i svoju partnericu na najbolji mogući način. Saznajte koje namirnice valja konzumirati jer garantiraju uspjeh!

Doručak
Ako želite da vaše arterije budu zdrave i savitljive, a istovremeno spremne za akciju, za doručak pojedite jednu šalicu zobene kaše koju ćete dobiti ako izmiješate mlijeko, kakao u prahu, malo umjetnog zaslađivača i nasjeckane orahe. Uz kašicu pojedite jedan jogurt pomiješan sa šalicom jagoda i na kraju popijte sok od grejpa. Zobena kaša snizuje kolesterol, orasi snabdijevaju organizam aminokiselinama, a sok od grejpa i jagode pomaže krvnim žilama da se opuste. Dakle, kombinacija ovih namirnica garantira uspješnu erekciju!

Ručak
Ni ne pomišljajte na seks, ako ste nervozni ili pod stresom, no kako bi se opustili, pripremite salatu od jedne rajčice srednje veličine, mariniranih artičoka uz preljev od maslinovog ulja i vinskog octa i naravno, dvije šalice zelene salate. Uz jednu šalicu kuhanog ječma, pojedite goveđi gulaš. Ne zaboravite da zdravi živci jamče uspjeh u postelji, a upravo će vas ovakav ručak opustiti.

Večera
Kako bi podigli razinu hormona, pojedite otprilike 170 grama bifteka s roštilja, šalicu kinoe (peruansko žito) s četvrtinu šalice usitnjenih indijskih oraščića. Uz to, ne zaboravite pojesti i šalicu kuhane brokule pomiješane s jednom žličicom maslinovog ulja.

Indijski oraščići i svinjetina prepuni su sastojaka koji su zaslužni za proizvodnju testosterona.

Na kraju, nudimo vam još samo nekoliko savjeta kako možete začiniti svoje seksualne igrice. Primjerice, prije nego se odlučite pozabaviti s partericom u spavaćoj sobi, ne ustručavajte se popiti malo vina. Naime, vino jača samouvjerenost, no trebate biti svjesni da vas previše vina može uspavati i izbaciti iz igre.

Chili, curry, ljuta paprika, meksički umaci i svi drugi ljuti začini također imaju afrodizijska svojstva pa ne bi bilo na odmet da ih pokušate negdje ubaciti i "zaprapriti" kompletnu situaciju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika