21.05.2009. / 13:15

Autor: Andrea Belin

Frajeri oprez: Ženama je shopping draži od seksa

Rezultati najnovijeg istraživanja su pokazali da su si žene spremne, za krpicu s potpisom, uskratiti seksualne užitke u prosjeku petnaest mjeseci

Ženama je draže obilaziti dućane nego se seksatiŽenama je draže obilaziti dućane nego se seksatiNije tajna da žene ne mogu odoljeti shoppingu, međutim teško je vjerovati da je želja za novim krpicama jača od želje za seksom. Ipak, najnovija istraživanja pokazala su da je ta tvrdnja itekako točna. Vjerovali ili ne, neke shoppingholičarke spremne su apstinirati od seksa i do nekoliko godina u zamjenu za komad odjeće kojemu ne mogu odoljeti.

Istraživanje se provodilo u SAD-u i u njemu je sudjelovalo tisuću žena iz većih američkih gradova. Rezultati su pokazali da su si žene spremne za komadić odjeće nekog poznatog dizajnera, uskratiti seksualne užitke u prosjeku petnaest mjeseci. Ako postoji mogućnost da dobiju kompletnu novu garderobu, neke bi se odrekle seksa i tri godine. Čak 61 posto djevojaka izjavilo je da im je mnogo teže ostati bez omiljenog odjevnog predmeta, nego mjesec dana apstinirati od seksa.

Ono što je najviše podiglo prašine je činjenica da se neke djevojke teže "rastanu" od omiljenog komada odjeće, nego muškarca, štoviše nekima se lakše rješiti frajera, nego omiljene krpice. Veza s muškarcem je u prosjeku trajala 11 godina, a s omiljenim odjevnim predmetom godinu duže. Neki su ljudi ovisni o alkoholu, nikotinu, dok je nekima dobar i kvalitetan shopping najvažnija stvar na svijetu.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika