21.05.2009. / 17:07

Autor: Andrea Belin

Sve za bolju prodaju: Kate Moss pokazala sise

Ovaj je put to učinila zbog reklamiranja svoje nove kolekcije za Top Shop. Očigledno smatra da će na taj način potražnja za njezinim kreacijama abnormalno porasti

Manekenka u reklamnoj kampanjiManekenka u reklamnoj kampanjiPremda je to učinila već nekoliko puta, svjetski poznata manekenka Kate Moss i dalje pokazuje svoje atribute. No, ovaj je put to učinila zbog reklamiranja svoje nove kolekcije za Top Shop. Očigledno smatra da će na taj način potražnja za njezinim kreacijama abnormalno porasti. Naime, komadi odjeće već se mogu nabaviti, ali samo preko Interneta, na web stranici popularnog lanca trgovina.

Kao i do sada manekenka je inspiraciju pronašla u odjeći koju ima u svom ormaru. Dakle, sve one koje ne mogu odoljeti perlicama, finim vezovima i orjentalnim motivima, razveseliti će Kateine krpice. Ne sumnjamo da će glavni hit ove sezone biti prozirna ljubičasta košuljica od šifrona.

Postavlja se pitanje koliko će djevojaka biti toliko hrabro da ispod takve košuljice ne nosi apsolutno ništa kako je predvidjela poznata manekenka.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika