22.05.2009. / 12:46

Autor: Andrea Belin

Sexcersize: 5 seksualnih poza koje skidaju suvišne kilograme

Redovitim seksom smanjiti ćete opasnost od infarkta i moždanog udara, ublažiti bolove od artritisa i migrena. A mi znamo i koje poze su najbolje za topljenje masnih naslaga i jačanje mišića

Uživajte i mršavite istovremenoUživajte i mršavite istovremenoZaboravite čučnjeve i sate provedene u teretani. Viška kilograma i masnih naslaga možete se riješiti na puno zanimljiviji način. Osim toga, smanjiti ćete opasnost od infarkta i moždanog udara, ublažiti bolove od artritisa i migrena! Ljudi, seksajte se!

Najmanje tri puta tjedno jutarnjeg seksa poboljšava rad srca, dobar je za cirkulaciju i regulaciju krvnog tlaka. Ako doživite orgazam, nitko sretniji od vas. Cijeli dan biti ćete dobro raspoloženi i osmjeh vam neće silaziti s lica. Postavlja se pitanje zašto ima sve više pretilih Hrvata? Možda je jedan od razloga upravo nedovoljno seksualnih aktivnosti. Trebate još razloga da se već jedanput počnete redovito seksati?

Kojim seksualnim pozama možete skinuti najviše kilograma?

1. Tigar i zmaj
U ovoj pozi, žena ne sjedi na muškarcu, nego čuči iznad njega. Rukama se pridržava za neki dio njegova tijela i giba se gore-dolje. Naime, ovo nije uobičajena poza, no, na ovaj način učvrstiti ćete mišiće bedara i listove, ako muškarac podigne glavu ili gornji dio tijela, zategnuti ćete i trbušne mišiće.
2. Doggie style
Ova poza svima je jako dobra poznata i većini ljudi je jedna od najdražih tako da vam neće teško pasti što će te ju od sada primjenjivati malo češće no, u malo drugačijem obliku. Umjesto da je žena oslonjena na koljena i dlanove, treba se nagnuti više prema dolje i osloniti se na koljena i laktove. Muškarac umjesto da kleči, jednu nogu treba ispružiti prema naprijed. Djevojka će na ovaj način učvršćivati tricepse, a muškarac bedra.
3. Klackalica
Muškarac sjedi na stolici, fotelji i rubu kreveta, a stopala su mu na podu. Žena je na njemu, ali razmaknutim nogama dignutim u zrak. U ovom slučaju, muškarac je vođa, a ona se samo pridržava za njegov vrat. Isto kao u pozi prije, umjesto dlanovima, oslonite se laktovima.
Ova poza dobra je za učvršćivanje ruku, trbuha i nogu.
4. Klinč
Žena leži na trbuhu s raširenim nogama i koljena su joj preko ruba kreveta. Muškarac nastupa odostraga, a ona noge savija oko njega. On ju drži i naslanja na svoja bedra. Jačaju se bicepsi i donji dio leđa. Ovo možete izvesti i na podu.
5. Svijeća
Ako se zauvijek želite riješiti celulita i smanjiti trbuh, ovo je idealna poza za vas. Žena leži na leđima i lagano raširene noge, podigne u zrak. Stražnjicu lagano podiže, naravno uz pomoć partnera koji ju pridržava. Kretnje u ovoj pozi, učvrstiti će mišiće trbuha i stražnjice. Ako ne možete dugo ostati u ovom položaju, spustite noge na njegova ramena, ali učinak će biti slabiji.

I još nešto...
1. Skidanje sagorijeva 8 do 87 kalorija
2. Ljubljenje sagorijeva 120 do 325 kalorija u sat vremena.
3. Masturbacija sagorijeva 100 do 150 kalorija.
4. Seks sagorijeva 300 kalorija.
5. Orgazam sagorijeva 60 do 100 kalorija.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika