22.05.2009. / 16:18

Autor: Andrea Belin

Acne Care: čokoladom protiv prištića(živa istina!)

Ovaj "tretman" čokoladom razvika je američka kompanija Frutels i prvi je u svijetu. Proizvođači tvrde da čokolada sadrži antioksidanse i hranjive supstance koji su odgovorni za smanjenje akni, osim toga jača imunitet i čisti kožu iznutra

Acne Care pomaže u borbi s prištićimaAcne Care pomaže u borbi s prištićimaPubertet je već nekoliko godina iza vas, a vi se još uvijek ne možete riješiti neželjenih prištića i akni? U kozmetičkim ste salonima već ostavili i nekoliko tisuća kuna, ali se ništa nije promijenilo. Svako jutro kada se probudite, nekoliko sati stojite pred ogledalom u kupaonici i sanirate prištiće. Ukoliko vam se zalomi da pojedete nešto slatko, vaše lice je neprepoznatljivo.

Međutim, više se ne trebate brinuti oko toga jer će te uskoro konstantno moći uživati u okusu čokolade. Naime, uskoro će se na tržištu pojaviti čokolada, koja navodno reducira akne. Ovaj revolucionarni proizvod zove se Acne Care i svi oni koji imaju problema s kožom napokon mogu spojiti ugodno s korisnim. Ako je za vjerovati proizvođačima, rezultati su vidljivi nakon dva tjedna.

Ovaj "tretman" čokoladom razvila je američka kompanija Frutels i prvi je u svijetu.
Proizvođači tvrde da čokolada sadrži antioksidanse i hranjive supstance koji su odgovorni za smanjenje akni, osim toga jača imunitet i čisti kožu iznutra.

Da bi dokazali da je ovaj proizvod zaista učinkovit, prije lansiranja čokolada na tržište, proveli su istraživanje. Kod 73 ispitanika rezultati su bili vidljivi kao što se i pretpostavljalo. Acne Care se već prodaje na američkom tržištu i u Velikoj Britaniji, a uskoro će u njezinom okusu uživati stanovnici australskog kontinenta, no vjerujemo da će je vrlo skoro biti i na našem tržištu. Jedan paket čokolade koji je navodno dovoljan za mjesečnu uputrebu košta 40 dolara.

Vezane vijesti

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Kompanija Mars, jedan od vodećih svjetskih proizvođača čokolade objavljuje da je u samo tri godine postigao značajan napredak u ispunjavanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika