25.05.2009. / 11:38

Autor: Andrea Belin

Vruće ženske maštarije o seksu

Ženske fantazije su složenije i zanimljivije te često puta one se u krevetu vide s nepoznatim muškarcima, dok oni maštaju o seksu sa sadašnjom ili bivšom djevojkom

Žene sanjaju o romanticiŽene sanjaju o romanticiRazličite maštarije o seksu kod većine parova poboljšavaju seksualni život. Kod osoba kojima su seksualne aktivnosti rijetkost, one su često i jednini izvor seksualnog zadovoljstva. Međutim, muškarci i žene o seksu ne razmišljaju na isti način.

Pripadnici jačeg spola seksualno zadovoljstvo pronalaze u eksplicitnim sadržajima, dok su žene više okrenute romantičnim detaljima. Istraživanja su pokazala da djevojke imaju bogatiju maštu na ovu temu, ali ih u tome sputavaju određeni stereotipi.

Dakle, ženske fantazije su složenije i zanimljivije te često puta one se u krevetu vide s nepoznatim muškarcima, dok oni maštaju o seksu sa sadašnjom ili bivšom djevojkom. Saznajte o kakvom seksu sanjaju muškarci, a kako ga u svojim snovima vide pripadnice nježnijeg spola!

Romantika je uvijek na prvom mjestu

Kako god vam se to činilo neobično, žene često puta razmišljaju o seksualnim aktivnostima s drugim djevojkama. Seks s drugom ženom privlačan je upravo zbog nježnosti jer je djevojkama najvažnije sporo zavođenje. Na našim područjima istospolne zajednice još uvijek su neprihvatljive tako da su i takve maštarije puno rijeđe.

Žene vole da se sve događa polako dok muškarci odmah žele prijeći na stvar. Ipak, te stvari ne mogu se u potpunosti generalizirati, sve zavisi od osobe do osobe.
Žene se često puta vide u krevetu i s nekom javnom osobom, realno gledajući, muškarcem koji im je nedostupan. Neka istraživanja pokazala da im je želja seksualna iskustva razmijeniti i s poštarom, vrtlarom, peračima prozora..

Strastvena avantura

Žene često puta žele probati nešto novo i neobično kao što su primjerice, upuštanje u zabranjenu vezu, seks na javnom mjestu. Dakle, djevojke čeznu za avanturama. Premda maštaju o takvim stvarima, u stvarnosti se boje takvo što predložiti svojim ljubavnicima. Muškarci izbjegavaju eksplicitne fantazije, no žene u tome zaista uživaju do kraja.

Fantazije nisu štetne

Seksolozi smatraju da seksualne fantazije ne mogu štetiti, već pozitivno utječu na seksualnost osobe jer pojačavaju želju za seksom i općenito poboljšavaju odnos u vezi. Mnogi se pitaju, može li se ovakav način razmišljanja nazvati prevarom? Ukoliko je žena zadovoljna svojim partnerom ili odnose o kojima razmišlja, želi imati s njim, takav način razmišljanja nije prevara. No, ako mašta o takvom seksu s osobom koja nije njezina bolja polovica, na neki način to bi se moglo nazvati varanjem. Premda mnogi to ne žele priznati, seksualne fantazije uvijek su nečim izazvane.

Najčešće maštarije kod žena:
1. Seks s partnerom
2. Seks s nekim drugim muškarcem(ako je u vezi)
3. Romantični seks
4. Seks s nepoznatim muškarcem

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika