Objavljeno u Nacionalu br. 706, 2009-05-26

Autor: Plamenko Cvitić

Nastavak istrage u Srbiji

Ubojstvo Ive Pukanića: Sretenu Jociću još tri mjeseca pritvora

Cjelokupna istraga u Srbiji proglašena je tajnom, no hrvatsko i srbijansko tužiteljstvo jako dobro surađuju na tom slučaju, što bi se u konačnici moglo pokazati i na Jocićevom suđenju

SRETEN JOCIĆ u srbijanskom pritvoru može provesti šest
mjeseci bez podizanja optužniceSRETEN JOCIĆ u srbijanskom pritvoru može provesti šest mjeseci bez podizanja optužniceSreten Jocić, srbijanski mafijaški boss koji je krajem travnja uhićen zbog sumnje da je organizirao likvidaciju Ive Pukanića, po svemu sudeći i dalje će biti iza rešetaka.

Naime, Jociću u četvrtak 28. svibnja formalno ističe jednomjesečni pritvor, no Nacionalovi izvori ističu da će mu u sljedećih nekoliko dana pritvor biti produžen i to najvjerojatnije na još tri mjeseca. Po srbijanskim zakonima, Jocić bi u srbijanskom pritvoru mogao provesti maksimalno šest mjeseci bez podizanja optužnice.

Cjelokupna istraga u Srbiji proglašena je tajnom, no hrvatsko i srbijansko tužiteljstvo jako dobro surađuju na tom slučaju, što bi se u konačnici moglo pokazati i na Jocićevom suđenju.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika