27.05.2009. / 01:34

Autor: Ivica Medo

nogomet

Ekskluzivno iz Rima:Tučnjava u tunelu Olimpica pred očima igrača Barcelone

Nakon treninga Barcelone na rimskom Olimpicu dogodio se incident u tunelu ispod stadiona kojem je svjedočio novinar 90minuta

Barcelonini igrači gledali su incident iz autobusaBarcelonini igrači gledali su incident iz autobusaDošlo je do fizičkog obračuna između talijanskog osiguranja i osiguranja iz redova španjolskog kluba te kolege sudanskog novinara s kojim smo čekali igrače Barcelone na izlasku iz stadiona.

Sve je zamalo preraslo u opću tučnjavu pred očima nogometaša Barcelone koji su cijeli slučaj promatrali iz neposredne blizine. Zajedno sa sudanskim kolegom pokušavali smo doći do izjave nekog od Barceloninih zvijezda. To nam je i uspjevalo dok španjolsko osiguranje nije shvatilo da ne radimo na organizaciji utakmice nego da smo novinari na zadatku. Kako se novinar jednog kartumskog dnevnog lista nije htio udaljiti od mjesta na kojem se parkirao Barcelonin autobus, Obračun Španjolaca i TalijanaObračun Španjolaca i Talijanašpanjolsko osiguranje pokušalo ga je na silu izvesti iz tunela, pa je došlo do naguravanja Španjolca i korpulentnog Sudanca, a umješalo se i talijansko osiguranje pokušavajući smiriti incident.

No jedan od Španjolaca, vjerojatno misleći da se radi o novinaru koji pomaže kolegi, nasrnuo je na jednog od Talijana s leđa i "zakucao" ga u autobus, no u tom trenutku Talijanu su priskočile u pomoć kolege i došle je do pravog obračuna. Španjolci su ubrzo shvatili da se neće dobro provesti ukoliko nastave s otporom, pa je tučnjava prestala, ali galama se i dalje nastavila. Igrači Barcelone koji su ušli u autobus zajedno s trenerom Pepeom Barcelonini igrači gledali su incident iz autobusaBarcelonini igrači gledali su incident iz autobusaGuardiolom nagurali su se na prednje vjetrobransko staklo i u nevjerici promatrali incident. U trenutku dok je tučnjava bila u punom jeku autobusu su se približavali Thierry Henry i Xavi te su trkom uskočili u njega na zadnja vrata. Svadljivi i fizički korpulentni Sudanac nije odustajao od pokušaja da dođe do Barcinih zvijezda, tako da je navlačenje i komešanje potrajalo nekoliko minuta. U svađu su se uključili i Uefini službenici koji nisu mogli vjerovati što se događa. Sudanac je konačno popustio, a autobus s igračima Barcelone udaljio se s mjesta incidenta velikom brzinom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika